
Café De Negende Cirkel is al vijftig jaar een begrip
Horecabedrijven met een lange geschiedenis zijn in de stad op de vingers van één hand te tellen. Een van die weinige bedrijven is De Negende Cirkel op de hoek van de Poelestraat en de Peperstraat.

Horecabedrijven met een lange geschiedenis zijn in de stad op de vingers van één hand te tellen. Een van die weinige bedrijven is De Negende Cirkel op de hoek van de Poelestraat en de Peperstraat.

De biologische kaasfondue van het Gronings / Amsterdamse Kaas in ’t Bakkie is woensdag 13 december 2017 verkozen tot Beste Product van het Jaar 2017-2018 in de categorie kant-en-klaar maaltijden.

Bij de Stadtlander kun je op zondag-, maandag- en nu ook op dinsdagavond, vanaf 21.00 uur, genieten van de Speciaal Bier Actie!

Op zaterdag 16 december organiseert Baxbier in samenwerking met studenten van de minor Eventmanagement van de Hanzehogeschool de eerste editie van 050 brouwt.

Dalebout (47), die al voor 50% eigenaar was, heeft met ingang van 1 december de aandelen van Frans Kappenburg (68) overgenomen en is daarmee de enige eigenaar geworden van de Martini Hotel Group en heeft door deze transactie de toekomst van dit mooie bedrijf gewaarborgd.

De omzet van hotels, restaurants en cafés steeg in het derde kwartaal van 2017 met 1,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal.

Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2 januari bij een nieuwe aanbieder.

Nog 6 weken dan is het alweer tijd voor het 1e feestje van 2018 bij café de Doos.

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze goede vriend Wim Angerman (66) is overleden.

Zaterdag 4 november 2017 zal door PINT –regio Noord al weer voor de 9e keer in Grand-café “het Heerenhuis” het “Noordelijk Speciaalbierenfestival” worden georganiseerd.

Donovan’s is inmiddels alweer meer dan acht jaar een begrip in Groningen. Er gingen al langere tijd geruchten rond dat er een grotere locatie was gevonden en nu is het dan zover.

De aanvulling op de culinaire wereldreis is het werk van Patrick Beijk, een creatieve horecaondernemer die tevens schuilt achter het horecagedeelte van Merckt

Midas Dekkers schreef onder de titel Volledige Vergunning een imposant en indrukwekkend boek over het belang en de geschiedenis van het bruine café in Nederland.

Vrijdag 6 oktober was de grote opening van Bodega y Tapas. Matthijs Vinckemöller, de oprichter, claimt de beste tapas van Groningen te creëren, en combineert dit met een kleine maar knusse cocktailkaart.

In Groningen is altijd wat te doen en dus werd ik op mijn wenken bediend. Deze week: Coffee Cupping en KroegenCabaret!