fbpx

Rijksuniversiteit Groningen en Beijk Catering sluiten cateringcontract

Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2 januari bij een nieuwe aanbieder. De Rijksuniversiteit Groningen en de noordelijke cateraar Beijk Catering sluiten deze week namelijk een contract voor de verzorging van 10 Food & Drinks locaties in de stad Groningen. De 25 Food & Drinks medewerkers blijven allen in dienst van de Rijksuniversiteit Groningen en worden gedetacheerd aan Beijk Catering.

Aanleiding en gunning

De wensen en behoeften van de medewerkers en studenten zijn de afgelopen jaren veranderd. Zo studeren er elk jaar meer internationale studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen en zijn onderwerpen als gezonde voeding en duurzaamheid belangrijker geworden. Om beter aansluiting te vinden met de gasten werd besloten te kiezen voor een ‘expert’.

De Rijksuniversiteit Groningen was de laatste universiteit van Nederland die haar restauratieve voorziening in eigen beheer uitvoerde. De inschrijvers van de aanbesteding werden beoordeeld op de onderwerpen internationalisering, klanttevredenheid, gezondheid & vitaliteit en duurzaamheid & milieu. Na diverse rondes kwam Beijk Catering als hoogst beoordeeld uit de bus. Voor Beijk Catering betekent deze ‘gunning’ het uitkomen van een langgekoesterde wens en een groei van het aantal cateringlocaties met 30%.

Veranderingen voor de studenten en medewerkers

Voor de invulling van de 10 locaties biedt Beijk Catering vanaf 8 januari 2018 verschillende concepten zoals onder andere het Chef Serveert-concept: catering in een horeca-jasje waarbij de medewerker achter de counter ter plekke de gerechten bereidt. Chef Serveert staat voor gezond én lekker in een sfeervolle omgeving. Bij Chef Serveert kunnen de gasten terecht voor belegde broodjes, soepen, salades en warme gerechten. Naast het vaste assortiment biedt Chef Serveert een maandelijks variërend aanbod: twee specials, zoals bijvoorbeeld een gezonde wrap met een verrassende vulling en een heerlijke panini; nét even anders belegd. Ook presenteert Chef Serveert iedere maand twee nieuwe ‘combideals’. Dit zijn vaak broodjes met een sapje voor een scherpe prijs. Dan is er het maandelijks wisselende Chef’s Special Menu met bijvoorbeeld een groene salade, rijkelijk belegd broodje en drankje voor een aantrekkelijke prijs. Uiteraard is er een ruim aanbod voor de vegetarische of veganistische gast.

Illy Cafés voorzien in warme dranken, belegde broodjes, sappen, smoothies en vers afgebakken zoetwaren. Illy is leider in het ‘premium koffiesegment’ en staat voor innovatie en excellente koffiekwaliteit. Bij de ‘shop in shop’ Yam Yam to Go kunnen de gasten hun eigen Aziatische gerecht samenstellen. Eerst kan men kiezen uit een basis van noodles of rijst en daarna de topping (vlees, vis of vegetarisch). Deze warme gerechten, die geserveerd worden in noodledoosjes, kan men meenemen of in de restaurants opeten.

Lees meer op beijkcatering.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer