fbpx

Donovan’s verhuist!

Donovan’s is inmiddels alweer meer dan acht jaar een begrip in Groningen. Er gingen al langere tijd geruchten rond dat er een grotere locatie was gevonden en nu is het dan zover. Vanaf 1 november 2017 kunnen horecaondernemer Donovan en zijn vrouw Elsbeth Maduro zich vol overgave richten op de verhuizing van Donovan’s naar een nieuwe en maar liefst vier keer zo grote locatie. De locatie is naar eigen zeggen ideaal om het concept van Donovan’s naar een hoger niveau te tillen en daarmee ook de Peperstraat.

Open sfeer als basis

“Wij willen een uitgaansgelegenheid bieden die aantrekkelijk is voor iedereen die van onze muziek houdt, los van afkomst, geloof of seksuele voorkeur. Ons publiek is heerlijk divers en het enige wat iedereen gemeen heeft, is dat zij een gezellige avond willen hebben. Het is deze gezellige open sfeer die de basis vormt voor elke ontwikkeling van Donovan’s.” Aldus, de uitbater.

Tijd om uit te breiden

Donovan was al langere tijd op zoek naar een grotere locatie, omdat al vrij snel duidelijk werd dat de huidige plek te klein was voor het aantal mensen wat er graag kwam. “We hebben al zo vaak gehoord dat we het te druk hebben, te klein zijn en dat het tijd wordt om uit te gaan breiden. En nu kan dat dus!” zegt Donovan lachend. “En we gaan gelukkig niet ver dus mensen zullen geen enkel probleem hebben om ons te vinden.”

Beide ondernemers doen wat geheimzinnig over wat het precies gaat worden…

Drastisch veranderen

De nieuwe Donovan’s zal intrekken aan Peperstraat 15 waar voorheen De Kar zat, die eerder dit jaar de deuren heeft gesloten. “We zullen de mooie karakteristieke elementen van het pand behouden en zelfs benadrukken, maar voor de rest zal de uitstraling en het interieur drastisch veranderen. We hebben hiervoor slechts twee maanden dus dat wordt lekker stressen.”, noemt de optimistische Elsbeth. Bovendien zal de huidige locatie plaats gaan bieden aan een heel ander concept in een nieuw jasje. Beide ondernemers doen wat geheimzinnig over wat het precies gaat worden, maar iedereen die van zingen houdt zal hier zeker graag willen zijn!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer