fbpx

Noordelijk speciaalbieren festival

Zaterdag 4 november 2017 zal door PINT –regio Noord al weer voor de 9e keer in Grand-café Het Heerenhuis het “Noordelijk Speciaalbieren festival” worden georganiseerd.

Dit festival heeft al een vaste plek in de landelijke bierfestival agenda verworven en kan rekenen op een vaste schare bezoekers uit het hele land.

Het is en blijft een kleinschalig festival met maximaal 10 brouwerijen.

PINT -regio Noord heeft bewust gekozen voor een kleinschalig festival waar maximaal 10 Nederlandse ambachtelijke brouwerijen hun bieren kunnen presenteren.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Van de brouwers wordt verwacht dat zij op het festival kwaliteitsbieren presenteren en dat is tot nu toe ook altijd zo geweest. Om er voor te zorgen dat er ook gedronken wordt uit schone glazen is er een speciale glazenspoelservice aanwezig. Men kan het gebruikte glas inleveren en krijgt daar een schoon glas voor terug.

Doordat het een kleinschalig festival is in een zeer sfeervolle omgeving en er geen muziek ten gehore wordt gebracht kan het publiek op een normale manier met elkaar praten en de ervaringen over de bieren enz. uitwisselen. Op die manier ontstaat een zeer gezellig festival.

Om de bezoekers zo goed mogelijk te kunnen informerenover de bieren en de brouwerijen is het een voorwaarde dat de brouwer zelf of een deskundige vertegenwoordiger van de brouwerij aanwezig is.

Op het 9e Noordelijk SpeciaalBierfestival zullen de volgende brouwerijen aanwezig zijn:

Entree: € 15,–

Dit is inclusief 5 muntjes, € 2,– statiegeld voor het festivalglas en het boekwerkje “Bieren- en brouwersoverzicht”

Eventuele meerdere munten: € 2,00 p/stuk.

Graag tot ziens op dit mooie festival.

Locatie: Het Heerenhuis
Adres:Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer