Categorieën
Indoor fun

Thermen Bad Nieuweschans

Kom weer genieten van zuivere wellness. Ervaar pure kracht recht uit het hart van Moeder Aarde: onze bron met het heilzaamste water.

Categorieën
Club Indoor fun

De Woeste Hoeve

De Woeste Hoeve beschikt over ruimtes die verschillen in comfort en grootte. De schatkamer van de boerderij is gevestigd op de begane grond. Drink een glas champagne bij de open haard en plons dan met een of meerdere meisjes in de fantastische jacuzzi. Het water in deze zeer ruime, luxe verwen tobbe is perfect op temperatuur. De lichtjes erboven, welke veranderen van kleur, maken de sfeer compleet.

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun

Klaar Af Kook

Klaar Af Kook
Is een kookwedstrijd tussen koks van eetcafés en restaurants op basis van tijd en vooraf bepaalde producten.

De wedstrijd
Tijdens de wedstrijd wordt er zowel in de kookronde als de halve finale gekookt met een vooraf bekende selectie aan ingrediënten. In de finale komt het aan op de vindingrijkheid en creativiteit van de koks tijdens de uitdaging van een Black-Box opdracht. Er zijn in Noord Nederland veel koks die op hoog niveau koken; de uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste kok van Noord Nederland noemen.

Volgens een knock-out systeem strijden verschillende koks in kookrondes tegen elkaar, waarbij er in poules van vier koks tegelijk wordt gekookt. Dit alles onder het toeziend oog van een zeer deskundige vakjury uit de horeca. De acht beste koks van voorrondes gaan door naar de halve finale. Ten slotte, strijden de beste vier koks tegen elkaar in de finale, waarbij de winnaar, naast een prachtige prijzen de felbegeerde deursticker krijgt.

Edities: ‘Klaar Af Kook’ Groningen / ‘Klaar Af Kook’ Ameland / ‘Klaar Af Kook’ Koken met de Markt

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun

Horeca Xperience

Horeca Xperience staat bekend als markante en genuanceerde beurs. het evenement onderscheidt zich van vele beurzen door de unieke sfeervolle locatie in de Martinikerk Groningen met interessante masterclasses van horeca-grootheden, uitdagende vakwedstrijden en een kwalitatief scala aan standhouders.

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun Restaurant

Martiniplaza

Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor theatervoorstellingen, congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment, topsport en vergaderingen. Volg ons voor aankondigingen en updates.

Categorieën
Indoor fun

Saunacentrum de Waterlelie

Kom genieten in dit luxe wellnessresort: de Waterlelie. U heeft keuze uit maar liefst elf verschillende sauna’s, dagelijkse opgietingen, massages en beautybehandelingen van professionele behandelaars en buiten vindt u rust in een riante tuin met twee verschillende temperaturenzwembaden en een heuse waterval.

Categorieën
Indoor fun

Cue Action Groningen

Bij Cue Action Groningen kunt u terecht voor pool, biljart en carambole.

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun Outdoor fun

Sportcentrum Kardinge

Sportcentrum Kardinge is het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederland met zwembaden, ijsbanen, sporthal, dojo, tennisbanen, squashbanen en skeelerbaan.

Categorieën
Indoor fun

Streetlife Poolbiljart

Middenin het bruisende centrum van Groningen, vindt je ons poolcafé. Geliefd bij jong en oud, mannen en vrouwen. Leuk voor een drankje of praatje of het kruisen van de keuen.

Categorieën
Indoor fun Restaurant

Kartracing & Bowling Groningen

Met de meest spectaculaire kartbaan van Europa en de mooiste bowlingbaan van heel Nederland beleef je gegarandeerd veel plezier. Combineer het karten of het bowlen met een hapje in ons restaurant voor een top-uitje.

Karten
Bij Kartracing & Bowling Groningen beleef je de Formule 1 in het klein. Met de meest spectaculaire kartbaan van Europa en de snelste karts van het noorden scheur je over de ‘Long Beach’ brug en baan je je een weg door de vele afwisselende bochten. De karts hebben een topsnelheid van +/- 80 km per uur. De snelste coureurs vliegen met een gemiddelde snelheid van 57 km per uur door de bochten over de ruim 800 meter lange baan. Ga lekker karten met je vrienden, familie of collega’s en ervaar hét F1-gevoel zelf!

Bowlen
Met maar liefst tien professionele bowlingbanen is Kartracing & Bowling Groningen dé plek voor een gezellige avond en om tijd door te brengen met je vrienden, familie of collega’s. Zowel grote als kleine groepen zijn van harte welkom. Per baan geldt een maximum van 6 personen, waarvan er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn. Combineer daarnaast een avondje bowling met heerlijke hapjes en drankjes of eventueel een heat karten.

Voor de kids is Kartracing & Bowling Groningen op woensdag- en vrijdagmiddag dé plek voor de allerleukste kinderfeestjes. De banen zijn speciaal voorzien van een bumpersysteem en lichtgewicht ballen, zodat het voor iedereen mogelijk is om een strike te gooien!

Kartracing & Bowling Groningen is direct gelegen aan de oostelijke ringweg bij Kardinge en perfect per stadsbus bereikbaar vanaf het centrum. En parkeren doe je natuurlijk gratis en voor de deur.

Categorieën
Indoor fun

Party Pub en Lounge Tasmania

Party Pub en Lounge Tasmania – Bowling – Lasergame – Biljarts

Categorieën
Café Indoor fun Lunch Restaurant

DOT

Onze ruim opgezette gastrobar is een heerlijke plek voor werkelijk iedereen. Waan je in een andere wereld en zie hoe onze chef kok het lekkerste street food bereidt terwijl je luistert naar de coolste achtergrond beats.

Kom in het weekeinde dansen op de lekkerste 80’s disco classics of ga uit je plaat op de beats van de beste DJ’s. Neem je liever je kids mee naar een theater- of filmvoorstelling van Dikkie Dik en de Gruffalo? Het kan! Bekijk onze agenda voor de laatste nieuwtjes en het programma.

Gedurende de wintermaanden toveren we de witte bol van DOT om in de grootste kerstbal ter wereld. In de zomermaanden verrijst grenzend aan DOT ook nog het door Lonely Planet geroemde stadsstrand van Groningen. Een plek waar de energie van Groningen aan alle kanten voelbaar is.

Categorieën
Indoor fun

BOEL Groningen

BOEL is de jeu-de-boulesbar van Groningen. Lekker eten, drinken & boulen met vrienden. Kom langs, we garanderen een leuke avond. Reserveer je baan, dan zorgen wij dat de ballen klaarliggen.

Categorieën
Indoor fun

Bowlingcentrum Groningen

Bowling en Partycentrum Groningen is al bijna 50 jaar dé plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud.

Categorieën
Indoor fun

Binn’npret indoorstrand

Bij Binn’npret kan je terecht voor een sportieve activiteit, paintball, bedrijfsfeest, kinderfeest, bruiloft en een hapje en een drankje!