Kartracing & Bowling Groningen

Kartracing & Bowling Groningen

Kardingerweg 50, Groningen
Kartracing & Bowling Groningen
Kardingerweg 50
9735 AH Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
14:00 - 23:00
Dinsdag
14:00 - 23:00
Woensdag
14:00 - 23:00
Donderdag
14:00 - 00:00
Vrijdag
14:00 - 01:00
Zaterdag
12:00 - 01:00
Zondag
12:00 - 23:00
Bekijk de menukaart
Kartracing & Bowling Groningen
Kartracing & Bowling Groningen
Kartracing & Bowling Groningen
Kartracing & Bowling Groningen
AmerikaansBBQ / grillHollandsInternationaal
BowlenWifi

Welkom bij Kartracing & Bowling Groningen, sinds jaar en dag de locatie in Groningen en omstreken om een heat te karten of uurtje te bowlen.

Mooiste bowlingbaan van Nederland verrijst in Groningen
De mooiste bowlingbaan van Nederland is nu te vinden bij Kartracing & Bowling Groningen. De baan is volledig verbouwd en heeft een nieuw interieur. De verbouwing van de bowlingbaan is het slotstuk van de metamorfose van het evenementencentrum. Een groep bevriende ondernemers nam het kart- en bowlingcentrum onlangs over en besloot om flink wat vernieuwingen door te voeren.

Alles aangepakt
“We begonnen met een nieuwe kartvloot, de verbouwing van de kartbaan, het restaurant en de businessroom”, legt Gerben de Groot uit. “Later zijn ook nieuwe kinder- en minder validenkarts aangeschaft. De realisatie van misschien wel de mooiste bowlingbaan van Nederland geldt als de grote finale van de verbouwing.” De ondernemers hebben alles aangepakt: van interieur tot verlichting en van design tot een nieuwe bar.

Er is nu ook een lift in het gebouw, waardoor de bowlingbaan voor iedereen toegankelijk is. “Dat was een lang gekoesterde wens”, aldus De Groot.

Drukke zomer
Kartracing & Bowling Groningen gaat een drukke zomer tegemoet. “Traditioneel krijgen we naast onze vaste gasten ook veel campinggasten uit de omgeving over de vloer, die graag een heat karten op onze snelle baan”, zegt Menno Oomkens. “Deze zomer staat in het teken van mooie combideals voor zowel karten als bowlen met in de nazomer de start van Kart Academy, waar kinderen gedurende 3 zondagochtenden de fijne kneepjes van het vak leren.”

De bowlingbaan is vanaf woensdag 13 juni weer in gebruik en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en een uurtje te bowlen. Reserveren kan via 050-5474747 of kartbaangroningen.nl.​

Kartracing & Bowling Groningen is direct gelegen aan de oostelijke ringweg bij Kardinge en perfect per stadsbus bereikbaar vanaf het centrum. En parkeren doe je natuurlijk gratis en voor de deur.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij Kartracing & Bowling Groningen
Versnel je horecaloopbaan bij Kartracing & Bowling Groningen

Versnel je horeca-loopbaan bij het meest dynamische en leukste entertainment center van Groningen en omstreken. Kartracing & Bowling Groningen maakt momenteel een stormachtige groei door en daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe #horeca collega's. We zoeken horecamedewerkers voor in de bediening!

Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? Neem dan vandaag nog contact op met onze horecamanager José Heis via jose@kartbaangroningen.nl!

Vaardigheden
- Je bent communicatief vaardig
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent een echte teamplayer
- Je bent vriendelijk en spontaan
- Je bent representatief en enthousiast
- Je bent flexibel

Kartracing & Bowling Groningen heeft een uitdagende indoor kartbaan met supersnelle karts en een gezellige, compleet verbouwde bowlingbaan.