fbpx

Dot Groningen

Dot Groningen

Vrydemalaan 2, Groningen
Dot Groningen
Vrydemalaan 2
9713 WS Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
11:00 uur
Dinsdag
11:00 uur
Woensdag
11:00 uur
Donderdag
11:00 uur
Vrijdag
11:00 uur
Zaterdag
11:00 uur
Zondag
11:00 uur
Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart
Dot Groningen
Dot Groningen
Dot Groningen
Dot Groningen
AmerikaansAustralischBBQ / grillBelgischBiologischChineesEgyptischFusionGrieksHalalHollandsIndiaasIndonesischInternationaalItaliaanse keukenJapansMediterraanMexicaansPortugeesRegionaalSpaanse keukenTapasThaisTurksVegetarischVietnameesVisWereldkeuken
Terras

DOT is een multifunctionele, creatieve (ontmoetings)plek in Groningen, gelegen in het gezellige Ebbingekwartier.

Op de begane grond vind je onze ruim opgezette gastrobar en sfeervolle terras buiten. Het is een heerlijke plek geschikt voor koffie, thee, lunch, een borrel of diner. Zie hoe onze chef de gerechten bereidt in de houtskool-gestookte Josper grill en luister naar achtergrond-muziek van onze DJ’s of live muzikanten. Ons beach terras grenst aan het stadsstrand van Groningen. In de zomermaanden verrijst  het door Lonely Planet geroemde sfeervolle stadsstrand van Groningen in een populaire hotspot.

Op de eerste etage bevindt zich de foyer (met eigen bar). Uitermate geschikt voor besloten evenementen, lezingen, vergaderingen en andere soorten bijeenkomsten, variërend van 10 tot 250 personen.
Op de tweede etage ligt de prachtige Dome, een adembenemende film- en theaterzaal, ingericht met 234 luxe stoelen. Wekelijks zijn er films en planetarium-voorstellingen geprogrammeerd, zowel in 2D als 3D.
« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer