Categorieën
Club

PALACE

PALACE is dé club in de binnenstad van Groningen! Een plek waar het leukste publiek naar toe komt om te socializen, dansen en flirten op hun favoriete muziek. De club bestaat uit verschillende etages die samen één ruimte vormen. Dit creëert een uniek arena-effect waarbij de dansvloer het middelpunt is. Een sfeer en ervaring die je nergens anders zult tegenkomen.

THIS IS YOUR PALACE.

DONDERDAGAVOND = HOUSE OF STUDENT 

ELKE donderdagavond kun jij samen met jouw studiegenoten, huisgenoten en vrienden alle stress van de week even helemaal vergeten. Tijdens HOUSE OF STUDENTS staat de tijd even stil, met een tap die dat nooit doet!!

Niets is te gek, gratis entree, de hele avond pitchers bier voor een €12,50, twee cocktails voor de prijs van één, een pitcher straaljager of beco voor €15 en een pitcher buitenlands voor €22,50!

‘House of students’ is op de donderdagavond the P(A)LACE to be!

ZATERDAGAVOND = CLUB NIGHT

Entertainment, special effects, danseressen en alles wat hier verder bij hoort kun je standaard op de zaterdagavond in PALACE verwachten. Verder ontbreekt het onze gasten aan niets: klantgerichte bartenders en de beste DJ’s en MC’s. Verschillende doelgroepen van alle leeftijden zullen zich deze versie van ‘CLUB NIGHT’ blijven herinneren. Kortom: Een clubavond zoals een clubavond behoort te zijn.

Nieuwsgierig geworden? Come visit us and enjoy heaven!

Categorieën
Club Indoor fun

De Woeste Hoeve

De Woeste Hoeve beschikt over ruimtes die verschillen in comfort en grootte. De schatkamer van de boerderij is gevestigd op de begane grond. Drink een glas champagne bij de open haard en plons dan met een of meerdere meisjes in de fantastische jacuzzi. Het water in deze zeer ruime, luxe verwen tobbe is perfect op temperatuur. De lichtjes erboven, welke veranderen van kleur, maken de sfeer compleet.

Categorieën
Club

Discotheek FOX Stadskanaal

FOX Nightlife in Stadskanaal is werkelijk een begrip in de uitgaanswereld. Niet voor niets is FOX winnaar van de Nightlife Awards en ieder weekend dé uitgaansgelegenheid in de drie noordelijke provincies. Het interieur is classy en helemaal van nu, net zoals de hits die uit de speakers knallen.  Het Feestcafe,  de urban area ‘Liquid’ en main area ‘Famous’ zijn ieder weekend geopend om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Voor alle evenementen op zaterdagen geldt een minimumleeftijd van 16 jaar, mits anders aangegeven in het evenement.

Categorieën
Club Lunch Restaurant

NOK

NOK, restaurant en skybar op de tiende verdieping van het Forum Groningen. In het markante en unieke gebouw aan de Nieuwe Markt geniet u dagelijks van lunch en diner met smaken van ver over de landsgrenzen, gecombineerd met het lekkerste van eigen bodem.

Hoog boven de stad vindt u tevens onze skybar en rooftop. De ultieme hangouts voor een cocktail, fingerfood en zo nu en dan een dansje!

Categorieën
Café Club

Disco Bar Wolter Wolthers

Je moeder vindt je er niet, wel hot stuff, discofeest, bier, cocktails in de burgemeesterwoning in de Poelestraat. Tot 00.30 doet bier 1,50 daarna boeien.

Categorieën
Club

Club Kiwi

Club Kiwi is dé club waar je moet zijn. Midden in het centrum van Groningen bieden wij een prachtige uitgaansgelegenheid met twee zalen.

Categorieën
Club

Oost

Here is OOST. Nightclub in the North of the Netherlands. Every Friday and Saturday night we offer a direction.

Categorieën
Café Club Feestcafé

Beachclub Ocean 41

Over ons:

Verleidelijk kruipen de sounds uit de catacomben van de Grote Markt omhoog… Op nummer 41, aan het eind van de loopplank gebeurt het. Ocean 41 is de zomerse feest locatie in Groningen. Het hele jaar feesten in de sfeer van de zomer. Cocktails drinken onder een rieten afdak en uit je dak gaan op tunes van je laatste vakantie. Ocean 41 is een hotspot in hartje Groningen. Beach-style, dus met alleen elementen die doen denken aan feest, strand en vakantie.

Iedere week:
Mighty Monday! (Allround dj)

De eerste avond van de week beginnen we goed met onze speciale pitchers actie. Pitcher bier voor €10,- en een pitcher binnenlandse mix voor €15,- euro.

Tempting Thursday (DJ HIelke boersma)

Iedere donderdag gaan wij helemaal los aan de Grote Markt 41. Tempting Thursday in Ocean41 betekend helemaal los gaan, lekker feesten met leuke mensen in onze strandclub aan zee. Altijd gratis entree en altijd een knallend feest!

Freaky Friday (DJ Grummel)

Heerlijke cocktails in de aanbieding, 2 halen is maar 1 betalen!

Super Saturday (DJ B-FUnk)

Wij maken van je weekend 1 groot superfeest. Iedere zaterdag vieren wij Super Saturday. Dansen, feesten en flirten tot je niet meer kan.

Categorieën
Café Club Restaurant

News Cafe

Het News Café is het meest divers en centraal gelegen horeca bedrijf in het centrum van Groningen.

Het Grand Café, met zomers rondom terrassen, is het meeting point van de stad.

Het adres voor een heerlijke espresso, latte of cappuccino, natuurlijk een uitgebreide lunchkaart en om ’s avonds in een relaxte sfeer te genieten van ons aanbod in cocktails en vele andere dranken.

Restaurant
Op de eerste verdieping bevindt zich ons restaurant. In een moderne omgeving bieden wij u keuze uit ongecompliceerde gerechten van diverse windstreken voor een zonder meer betaalbare prijs.

In de zijvleugel van het restaurant hebben we een sfeervolle ruimte voor diners en borrels tot ongeveer 40 personen. We hebben diverse arrangementen in de vorm van borrelgarnituren, buffetten en keuze menu’s.

Meeting
Het News Café beschikt over drie moderne multifunctionele zalen op de derde verdieping en een ruime Danceclub in de kelder.
De zalen op de derde verdieping zijn onderverdeeld in drie aparte zalen, maar kunnen ook gecombineerd worden tot een grote zaal.
De drie zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, lezingen, presentaties, recepties, borrels etc. Indien we alle zalen samenvoegen is deze ruimte zeer geschikt voor grote recepties, promotiefeesten, workshops etc. In zaal 2 bevindt zich een bar voor uw borrels en recepties.
De Danceclub in de kelder kan worden gebruikt voor feesten, dansavonden, cabaretvoorstellingen, forums en discussieronden.

The club
In de kelder van het News Café is een chique, elegante en stijlvolle club gevestigd. Deze ‘ready to party’ locatie is 7 dagen per week beschikbaar voor boekingen en is geschikt voor groepen van 50 tot 400 personen. De club heeft een onderscheidende ambiance en beschikt over een complete geluidsinstallatie en lichteffecten, waardoor de locatie extra geschikt is voor gala’s, feesten, borrels of verjaardagspartijen.

Om elk feest een persoonlijke touch te geven leveren we alleen maar maatwerk. Met concrete afspraken, duidelijke kosten en de vele verschillende mogelijkheden is een geslaagde avond dus gegarandeerd.

Alle mogelijke feesten zijn te realiseren in onze basement, tevens kunnen we op maat arrangementen samenstellen, waarbij ook buffetten of á la carte diners gerealiseerd kunnen worden.

Categorieën
Club Evenementen locatie

Paradigm

Elektronisch muziekfestival waar veel aandacht is voor kunst en creativiteit!

Categorieën
Café Catering Club Coffee Shop Eetcafé Evenementen locatie Feestcafé Hotel IJssalon Indoor fun Koffiebar Lunch Museum Ontbijt Outdoor fun Restaurant Rondvaart Snackbar Theater

Abonnement nemen

Neem nu een abonnement bij Horecagroningen.nl de horecawebsite voor Groningen stad & provincie en profiteer mee van onze uitgebreide mogelijkheden zoals: Beheer je eigen bedrijfsprofielpagina 24/7, activeer bezorg-, afhaal-, reserveringsknoppen, plaats gratis vacatures, upload je nieuwste menukaart, profiteer mee van onze regionale marketing en meer. Meer informatie: Abonnement ⬅