Beachclub Ocean 41

Beachclub Ocean 41

Grote Markt 41, Groningen
Beachclub Ocean 41
Grote Markt 41
9711 LV Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
23:00 tot 05:00
Dinsdag
gesloten, wel beschikbaar voor borrels
Woensdag
23.00 tot 05.00
Donderdag
23.00 tot 05.00
Vrijdag
23.00 tot 05.00
Zaterdag
23.00 tot 05.00
Zondag
gesloten, wel beschikbaar voor borrels
Beachclub Ocean 41
Beachclub Ocean 41
Beachclub Ocean 41
Beachclub Ocean 41
GarderobeWifi

Verleidelijk kruipen de sounds uit de catacomben van de Grote Markt omhoog… Op nummer 41, aan het eind van de loopplank gebeurt het. Ocean 41 is de zomerse feestlocatie in Groningen. Het hele jaar feesten in de sfeer van de zomer. Cocktails drinken onder een rieten afdak en uit je dak gaan op tunes van je laatste vakantie. Ocean 41 is een hotspot in hartje Groningen. Beach-style, dus met alleen elementen die doen denken aan feest, strand en vakantie. Elke maandag en  woensdag tot en met zaterdag zijn wij geopend vanaf 23.00 tot 05.00.

Mighty Monday!

De eerste avond van de week beginnen we goed met onze speciale pitchers actie. Pitcher bier voor €10,- en een pitcher binnenlandse mix voor €15,- euro.

Wicked wednesday

Elke woensdag is het bij ons cocktailavond. Bestel je op deze avond 1 cocktail, dan krijg je er 2!

Rocking Thursday

Rocking Thursday: De donderdag staat bij ons bekend als de studentenavond. Cocktails, shotjes, lekkere mixjes, beachy sounds zullen ervoor zorgen dat je deze donderdagavonden niet snel zult vergeten.

Freaky Friday

Freaky Friday: Tevens is het ook elke vrijdag bij ons cocktailavond. Hier geldt weer hetzelfde als op Wicked Wednesday: 1 cocktail bestellen en je krijgt er 2! Samen met onze dj’s en famous Ocean-crew zullen we er een summerlicious avond van maken.

Super Saturday

Super Saturday: Zaterdag is de laatste avond van de week dat wij onze deuren openen voor iedereen die los wil gaan op onze bouncing sounds, funky music and happy tunes. Super Saturday will be SUPER!

Heb je wat te vieren of ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je studie- of bedrijfsfeest? Ook dit is mogelijk bij ons. Je kunt dan contact met ons opnemen via onze site.

Dus alle redenen om samen met de famous Ocean-crew en onze dj’s er zomerse, zwoele avonden van te maken! So get there, see it, feel it…

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwtjes en speciale avonden? Volg ons op:

– Website: http://www.ocean41.nl/

– Facebook: facebook.com/Ocean41.Groningen

– Instagram: https://www.instagram.com/bcocean41/

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies