News Cafe

News Cafe

Waagplein 5, Groningen
News Cafe
Waagplein 5
9712 JZ Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
10.00 - 01.00
Dinsdag
10.00 - 01.00
Woensdag
10.00 - 01.00
Donderdag
10.00 - 02.00
Vrijdag
10.00 - 02.00
Zaterdag
10.00 - 04.00
Zondag
10.00 - 01.00
Bekijk de menukaart
News Cafe
News Cafe
News Cafe
News Cafe
AmerikaansInternationaalWereldkeuken
OntbijtRolstoelvriendelijkTerrasWifi
News Café

Het News Café is het meest divers en centraal gelegen horeca bedrijf in het centrum van Groningen.

Het Grand Café, met zomers rondom terrassen, is het meeting point van de stad.

Het adres voor een heerlijke espresso, latte of cappuccino, natuurlijk een uitgebreide lunchkaart en om ’s avonds in een relaxte sfeer te genieten van ons aanbod in cocktails en vele andere dranken.

Restaurant

Op de eerste verdieping bevindt zich ons restaurant. In een moderne omgeving bieden wij u keuze uit ongecompliceerde gerechten van diverse windstreken voor een zonder meer betaalbare prijs.

In de zijvleugel van het restaurant hebben we een sfeervolle ruimte voor diners en borrels tot ongeveer 40 personen. We hebben diverse arrangementen in de vorm van borrelgarnituren, buffetten en keuze menu’s.

Meeting

Het News Café beschikt over drie moderne multifunctionele zalen op de derde verdieping en een ruime Danceclub in de kelder.
De zalen op de derde verdieping zijn onderverdeeld in drie aparte zalen, maar kunnen ook gecombineerd worden tot een grote zaal.
De drie zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, lezingen, presentaties, recepties, borrels etc. Indien we alle zalen samenvoegen is deze ruimte zeer geschikt voor grote recepties, promotiefeesten, workshops etc. In zaal 2 bevindt zich een bar voor uw borrels en recepties.
De Danceclub in de kelder kan worden gebruikt voor feesten, dansavonden, cabaretvoorstellingen, forums en discussieronden.

The club

In de kelder van het News Café is een chique, elegante en stijlvolle club gevestigd. Deze ‘ready to party’ locatie is 7 dagen per week beschikbaar voor boekingen en is geschikt voor groepen van 50 tot 400 personen. De club heeft een onderscheidende ambiance en beschikt over een complete geluidsinstallatie en lichteffecten, waardoor de locatie extra geschikt is voor gala’s, feesten, borrels of verjaardagspartijen.

Om elk feest een persoonlijke touch te geven leveren we alleen maar maatwerk. Met concrete afspraken, duidelijke kosten en de vele verschillende mogelijkheden is een geslaagde avond dus gegarandeerd.

Alle mogelijke feesten zijn te realiseren in onze basement, tevens kunnen we op maat arrangementen samenstellen, waarbij ook buffetten of á la carte diners gerealiseerd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u het best even telefonisch contact opnemen op 050-3111844 of mailen naar info@newscafe.nl

Voor meer informatie over het NewsCafe kun je terecht op onze website!

 

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij News Cafe
Zelfstandig werkend kok

"De verwachtingen van onze gasten overtreffen”

Van het bereiden van een heerlijke huisgemaakte hamburger tot het bereiden van een mooie parfait: de diversiteit aan gerechten bij het News Cafe is net zo groot als jouw creativiteit om ze samen met onze chef-kok te bedenken.

Je legt onze gasten graag in de watten met lekker eten. Dit doe je zelfstandig en tegelijkertijd niet alleen: je werk altijd samen met je collega’s. Dat zijn collega’s waar je in de keuken op kunt rekenen voor een helpende hand. Met elkaar schotelen we onze gasten een overheerlijk gerecht voor. Met oog voor detail, kwaliteit en service vul jij als zelfstandig werkend kok jouw werkdag met het:

Voorbereiden en klaarmaken van gerechten
Bijhouden van de inkoop en de voorraad
Begeleiden van medewerkers
Coachen van stagiairs
Onderhouden van de keuken; je werkomgeving tot HACCP
Voor onze lunchkeuken zoeken wij jou die het keukenteam compleet gaat maken! Je werkt in dagdienst mee aan de lunch. Je komt te werken in een zelfsturend team onder begeleiding van onze chef-kok. Na een inwerkperiode van 2 weken zal jij 100% meedraaien in het team.

Werkzaamheden.

's Ochtends goederen in ontvangst nemen Keuken opstarten Mise en place maken Lunchgerechten bereiden Werktijden van 9-17 uur Maandag t/m zondag beschikbaar Afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok Soort dienstverband: Voltijd

Wat verwachten wij?

Beschikbaar tussen 32-38 uur per week; Parttime ook bespreekbaar; Leerzaam karakter; Flexibele en zelfstandige instelling is zeer gewenst; De verwachtingen van onze gasten willen overtreffen.

Wat bieden wij?

Een trendy restaurant op een A-locatie; Goed salaris; Werken in een goed en gedreven team; Mogelijkheid om door te groeien in de functie

Soort dienstverband: Voltijd
Shiftleader/floormanager

Het Newscafe is momenteel op zoek naar horeca-professionals die de ambitie en ervaring hebben om shiftleader te worden. Als meewerkend shiftleader ben je verantwoordelijk voor het operationeel proces tijdens je dag of avond shift. Een shiftleader in het Newscafe heeft vakkennis, horeca-ervaring in het midden en/of hoog segment en is flexibel, communicatief en heeft een positieve instelling en probleem oplossend vermogen. Hier staat een uitdagend baan bij een veelzijdig horecabedrijf tegenover. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor functie verbreding/uitbreiding.
Runner

Als runner heb je een zeer gevarieerd takenpakket waarbij je ondersteuning geeft aan de bediening. Het logistieke proces is voor grote mate afhankelijk van het goed functioneren van het runner team, daarmee is het een zeer belangrijke functie. De werkzaamheden zijn o.a.: barvoorbereiding, eten uitserveren, afwasverwerking en distributie en meer. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Een pro-actieve houding, flexibiliteit, representativiteit, stressbestendigheid, werklust en een positieve instelling is echter wel van belang. Vanuit deze functie is een doorstroom naar een bar/bedieningsfunctie ook mogelijk.
Bar- en/of bedieningsmedewerker

De bar en bediening in het News Café is niet gescheiden. D.w.z. dat je in deze functie zowel de vaardigheden van het maken van drankjes moet beheersen als de uitserveer technieken. Het lopen met een dienblad, borden dragen, bier tappen, en barista vaardigheden zijn enkele belangrijke aspecten hierin. Enig basis ervaring in de bediening is een vereiste om hiervoor in aanmerking te komen. Mocht je niet in alle onderdelen ervaring hebben, dan zal er intern aan worden gewerkt om dit op peil te krijgen tijdens je inwerkperiode. Naast (minimaal) basiservaring in de bediening is het voor deze functie van belang dat je flexibel bent, communicatief, stressbestendig en representatief . Daar staat een uitdagende functie met veel afwisseling tegenover.