News Cafe

News Cafe

Waagplein 5, Groningen
News Cafe
Waagplein 5
9712 JZ Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
10.00 - 01.00
Dinsdag
10.00 - 01.00
Woensdag
10.00 - 01.00
Donderdag
10.00 - 02.00
Vrijdag
10.00 - 02.00
Zaterdag
10.00 - 04.00
Zondag
10.00 - 01.00
News Cafe
News Cafe
MCN_0024
MCN_2496
InternationaalWereldkeuken
OntbijtRolstoelvriendelijkTerrasWifi
News Café

Het News Café is het meest divers en centraal gelegen horeca bedrijf in het centrum van Groningen.

Het Grand Café, met zomers rondom terrassen, is het meeting point van de stad.

Het adres voor een heerlijke espresso, latte of cappuccino, natuurlijk een uitgebreide lunchkaart en om ’s avonds in een relaxte sfeer te genieten van ons aanbod in cocktails en vele andere dranken.

Restaurant

Op de eerste verdieping bevindt zich ons restaurant. In een moderne omgeving bieden wij u keuze uit ongecompliceerde gerechten van diverse windstreken voor een zonder meer betaalbare prijs.

In de zijvleugel van het restaurant hebben we een sfeervolle ruimte voor diners en borrels tot ongeveer 40 personen. We hebben diverse arrangementen in de vorm van borrelgarnituren, buffetten en keuze menu’s.

Meeting

Het News Café beschikt over drie moderne multifunctionele zalen op de derde verdieping en een ruime Danceclub in de kelder.
De zalen op de derde verdieping zijn onderverdeeld in drie aparte zalen, maar kunnen ook gecombineerd worden tot een grote zaal.
De drie zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, lezingen, presentaties, recepties, borrels etc. Indien we alle zalen samenvoegen is deze ruimte zeer geschikt voor grote recepties, promotiefeesten, workshops etc. In zaal 2 bevindt zich een bar voor uw borrels en recepties.
De Danceclub in de kelder kan worden gebruikt voor feesten, dansavonden, cabaretvoorstellingen, forums en discussieronden.

The club

Nu als Premium Event location. Ja, ook op zaterdag!

Je hebt wellicht gehoord en/of gezien dat The Club in de basement van Newscafe vorig jaar een redesign heeft ondergaan.

Door toenemende vraag kan jij vanaf heden nu ook op de zaterdag deze stijlvolle ruimte als party organisatie boeken om een event neer te zetten in deze ‘ready to party’ locatie. De Club is ook zeer geschikt voor gala’s of borrels van 50 tot 400 personen. De club heeft een exclusieve en onderscheidende ambiance en beschikt over een complete geluidsinstallatie en licht effecten.

Voor meer informatie over het NewsCafe kun je terecht op onze website!

 

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl