fbpx

NOK

NOK

Nieuwe Markt 1, Groningen
NOK
Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
NOK
NOK
NOK interieur _1
NOK interieur _2
InternationaalWereldkeuken
Rolstoelvriendelijk

In de winter van 2019 openen de deuren van NOK, restaurant en bar op de tiende verdieping van het nieuwe Groninger Forum. Naast eten en drinken kun je in NOK terecht voor evenementen in de event space en private dinings. Niet alleen is er vanaf de opening een vaste programmering met DJ’s en andere artiesten, ook worden er speciale events gehost. Blokkeer 31 december alvast in je agenda, voor een exclusief diner en feest met uitzicht over stad en vuurwerk.

Evenementen

Hiernaast is het in NOK mogelijk om je eigen evenement te organiseren, de ruimtes op de tiende verdieping lenen zich uitstekend voor borrels, diners, vergaderingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. Meer info hierover is te vinden op de vernieuwde website van het Groninger Forum.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies
Vacatures bij NOK
Zelfstandig werkend kok - NOK Forum Groningen

Culturen van over de hele wereld √ Volle smaken √ Werken met lokale producten √ een plek van internationale allure √. Dan pas jij perfect als zelfstandig werkend kok bij onze nieuwe locatie NOK in het Groninger Forum, een nieuw te openen locatie op het hoogtepunt van Groningen. Voor ons fine dining restaurant NOK zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Sluit je aan bij Vermaat en ga vanaf oktober 2019 (opening restaurant) deze toffe uitdaging aan!

Kijk voor meer informatie en je sollicitatie op: https://www.werkenbijvermaat.nl/vacatures/vacature-zelfstandig-werkend-kok-koks-in-groningen
Sales & reserveringen NOK Forum Groningen

Hey enthousiasteling! Wil jij werken in het nieuwe Groninger Forum? In deze functie kun je rekenen op dynamiek, ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt en kom je te werken met een enthousiast en gedreven team.

Kijk voor meer informatie en je sollicitatie op:
https://www.werkenbijvermaat.nl/vacatures/vacature-sales-en-reserveringen


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer