Categorieën
Evenementen locatie

De Toekomst

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun

Klaar Af Kook

Klaar Af Kook
Is een kookwedstrijd tussen koks van eetcafés en restaurants op basis van tijd en vooraf bepaalde producten.

De wedstrijd
Tijdens de wedstrijd wordt er zowel in de kookronde als de halve finale gekookt met een vooraf bekende selectie aan ingrediënten. In de finale komt het aan op de vindingrijkheid en creativiteit van de koks tijdens de uitdaging van een Black-Box opdracht. Er zijn in Noord Nederland veel koks die op hoog niveau koken; de uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste kok van Noord Nederland noemen.

Volgens een knock-out systeem strijden verschillende koks in kookrondes tegen elkaar, waarbij er in poules van vier koks tegelijk wordt gekookt. Dit alles onder het toeziend oog van een zeer deskundige vakjury uit de horeca. De acht beste koks van voorrondes gaan door naar de halve finale. Ten slotte, strijden de beste vier koks tegen elkaar in de finale, waarbij de winnaar, naast een prachtige prijzen de felbegeerde deursticker krijgt.

Edities: ‘Klaar Af Kook’ Groningen / ‘Klaar Af Kook’ Ameland / ‘Klaar Af Kook’ Koken met de Markt

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun

Horeca Xperience

Horeca Xperience staat bekend als markante en genuanceerde beurs. het evenement onderscheidt zich van vele beurzen door de unieke sfeervolle locatie in de Martinikerk Groningen met interessante masterclasses van horeca-grootheden, uitdagende vakwedstrijden en een kwalitatief scala aan standhouders.

Categorieën
Evenementen locatie

Gastronomie Festival

Proef de Culinaire Smaak (R)evolutie van het Noorden op de 2e editie van het Gastronomie Festival
Liefhebbers van culinaire hapjes & heerlijke drankjes komen op 17 september 2022 geheel aan hun trekken op de tweede editie van het Gastronomie Festival bij EM2 Groningen. Na de zeer succesvolle 1e editie in 2020 waarbij wij 3000 bezoekers mochten verwelkomen is het tijd voor een vervolg. Ook dit jaar kun je genieten van vele stands met vis, vlees en vegetarische gerechten, heerlijke wijnen en speciaalbieren, regionale lekkernijen, desserts, culinaire snacks en meer. Op het Gastronomie Festival 2022 presenteren restaurants, eetcafés, koks en ondernemers hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek.

Locatie: EM2 Groningen Suikerlaan 6, 9743 DA Groningen
Openingstijden: 15:00 tot 22:00 uur
Tickets & info: Gastronomie Festival 2022
(Kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun Restaurant

Martiniplaza

Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor theatervoorstellingen, congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment, topsport en vergaderingen. Volg ons voor aankondigingen en updates.

Categorieën
Evenementen locatie

De Suiker Events

De Suiker is de industriële evenementen locatie voor jouw event. De Suiker biedt talloze mogelijkheden voor events, congressen, exposities, workshops of borrels. Full service evenementenbureau @desuikerevents zorgt voor de realisatie van elk uniek event!

Categorieën
Evenementen locatie

Plaza Danza

Plaza Danza heeft alles in huis om jouw feest, congres, borrel, bruiloft of receptie tot een succes te maken en we denken graag met je mee over de invulling. Bijvoorbeeld ten aanzien van hapjes en drankjes, muziek en workshops.

Categorieën
Evenementen locatie

Vera

Vera is een poppodium van de stad Groningen, oorspronkelijk ontstaan uit een Protestants Christelijke studentenvereniging. Het is gevestigd in een van de oudste panden van de stad.

Categorieën
Evenementen locatie

Simplon Poppodium

Hou je van concerten en feesten? Poppodium Simplon biedt wekelijks een vernieuwend programma met pop/rock/ techno/ jazz/ hiphop/ drum ’n bass en meer!

Categorieën
Evenementen locatie

KEI week

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Groningen. Het record aantal KEI-lopers is 5360!

Categorieën
Evenementen locatie

Grachtenfestijn Groningen

Het Grachtenfestijn is een duurzaam evenement (mét UMEF & GreenKey certificaat) vol muziek, boten, eten & drinken en cultuur in de grachten van Groningen.

Categorieën
Evenementen locatie Indoor fun Outdoor fun

Sportcentrum Kardinge

Sportcentrum Kardinge is het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederland met zwembaden, ijsbanen, sporthal, dojo, tennisbanen, squashbanen en skeelerbaan.

Categorieën
Café Eetcafé Evenementen locatie Lunch

Huize Maas

Overdag neem je je familie, vrienden, collega’s of date mee naar Huize Maas voor een heerlijke lunch of verrassend diner en ‘s nachts tovert ons pand zich om tot uitgaanscentrum en levendig stadspodium MAAS. Hoewel de dagen en nachten van elkaar verschillen blijft de filosofie van ons pand gelijk: iedereen is welkom.

Als restaurant vinden we het belangrijk dat kwalitatief, sfeervol en betaalbaar buitenshuis eten voor iedereen toegankelijk is, en dit zien we terug in onze gasten. Al sinds 1926 komen Stadjers, studenten en toeristen bijeen in Huize Maas. Bij ons kan je rekenen op zowel echte klassiekers als ook nieuwe, verrassende gerechten. Bovendien kan je bij Huize Maas voor slechts €11,- kiezen uit één van onze wisselende weekgerechten en bij mooi weer kan je op het terras genieten van ons prachtige uitzicht over de vismarkt!

Wat je ook doet, het zit wel goed, bij Huize Maas.

Categorieën
Catering Evenementen locatie Lunch Restaurant

De Loods

De Loods. Een unieke, veelzijdige en serene plek voor zakelijke evenementen en culturele initiatieven.

Categorieën
Café Evenementen locatie Restaurant

Pacific. Buzz, Beer & BBQ

Pacific, situated in heart of the city of Groningen is all about barbecue, beers and buzz.

We are a barbecue-based restaurant situated in the centre of Groningen.

We will surprise you with wide selection of beers from all over the world. Besides our selection of steaks and burgers from our grill, we offer delicious fish and vegetarian options.