
Nieuwe ‘Bellabot’ robothulpjes in restaurants Imono en Yammy
Sushi restaurant Imono en het in 2020 geopende Asian Korean BBQ restaurant Yammy staan niet alleen voor lekker eten en gastvrijheid, maar ook voor het
Sushi restaurant Imono en het in 2020 geopende Asian Korean BBQ restaurant Yammy staan niet alleen voor lekker eten en gastvrijheid, maar ook voor het
Dit jaar bestaat Irish Pub O’Malley’s 10 jaar. Reden genoeg om daarvoor een mooi Ierse tour te organiseren. Deze tour is bedoeld om het stukje
Café Eureka wordt vrijdag 8 oktober officieel geopend. Het is gevestigd in het rijksmonumentale pand aan het Gedempte Kattendiep 15, het voormalige Catshuys. In Café
Doorgewinterde horeca-ondernemer Robert Adams start samen met zijn compagnon Edwin Kuipers een gloednieuw horeca-concept: De RavioliBar. Een modern single product concept gekoppeld aan een wijnbar.
‘Zijn jullie nu alweer boos?’ Wanneer ‘de horeca’ in het nieuws is, dan word ik net als waarschijnlijk veel andere horeca-mensen, aangesproken alsof ik in
Leer de perfecte cocktail shaken, volg een DJ-Workshop, verlaat het terras zonder te betalen of win tickets voor FC-Groningen. Ga op werkdate in de gouden
Dinercafé De Markies keert terug naar de Oranjebuurt! Per 1 september herovert Dinercafé De Markies zijn oude locatie, het huidige Stadstuin Noorderplantsoen. Medio / eind
Club Kokomo wijzigt haar naam. De roemruchte club aan de Gelkingestraat in Groningen houdt niet op te bestaan, maar gaat verder onder een andere naam.
Op maandag 5 juli staat er een online meeting over de toekomst van de stad Groninger horeca op de agenda. Aanleiding is de conceptvisie ‘Ruimte
Den Haag, 8 juni 2021 – Ondernemend Nederland komt steeds weer meer in bedrijf. Dat geldt ook voor de horeca. Voor ondernemers en zzp’ers met
4-sterren boutique Hotel Prinsenhof aan het Martinikerkhof in Groningen is door reisplatform Tripadvisor uitgeroepen tot één van de 25 beste hotels van Nederland. Het hotel
Tranen door Corona, maar ook tranen van blijdschap en trots. Op 30 april bestaat Hotel Faber Hoogezand precies 120 jaar, tegenwoordig met Frank Faber als
Proef de Culinaire Smaak (R)evolutie van het Noorden op de 2e editie van het Gastronomie Festival Liefhebbers van culinaire hapjes & heerlijke drankjes komen op
In deze gekke tijd wil VHC ActiFood in Oosterwolde graag de horeca ondernemers meenemen in de huidige trends en ontwikkelingen. Helaas is een fysieke beurs
Paviljoen van de Dame aan het Paterswoldsemeer heeft een nieuwe eigenaar. Imogen en Bert Westerhof doen op 1 april de zaak ‘met een beetje pijn