
Johnnie Walker komt met tijdelijk loonfonds en gratis online cursussen voor horecapersoneel in Nederland en België
Johnnie Walker komt met tijdelijk loonfonds en gratis cursussen voor horecapersoneel in Nederland en België
Johnnie Walker komt met tijdelijk loonfonds en gratis cursussen voor horecapersoneel in Nederland en België
Bierbrouwer Heineken komt huurders tegemoet met huurkorting
Voilà gaat weer koken! Het restaurant gaat vanaf 2 april weer koken, voor afhaal en bezorgen. Geen verrassingsmenu, maar een gastronomisch drie gangen aspergemenu bereid met verse, lokale producten.
Bavaria gaat desinfecterende handgel maken van bier dat niet wordt gebruikt door de horecaondernemers. Eigen voorraden worden hiervoor gebruikt en de brouwer gaat inzamelen bij de horeca die door de corona dicht zijn meld nos.nl.
Voor alle thuisblijvers en harde werkers geeft Donovan’s graag iets terug om alvast naar uit te kijken.
Is thuis of op kantoor werken voor jou geen optie of ben je op zoek naar een ruimte zonder afleiding?
Steun de horeca en speel mee met de online benefietquiz op zaterdag 28 maart!
Groningse bedrijven EventInsight, Bano en MartiniPlaza en het Delftse aanmelder.nl hebben de handen ineen geslagen om evenementen zoals congressen, toch door te kunnen laten gaan.
Al meer dan tachtig Groninger horecabedrijven hebben zich aangesloten bij waardebon actie #helpdehoreca
Bierliefhebbers bestel nu het nieuwe Klikspaan finest speciaalbierpakket
Cadeaubonnen & E-food bestelsite ”De horeca gaat een bijzondere tijd tegemoet. Een tijd waarin je geen contact hebt met gasten in de zaak, omdat je
Het HeerenHuis wordt tijdelijk Het Pannenkoekhuis ”Wij hebben op last van de overheid per direct onze deuren moeten sluiten. Dit is een zeer zware maatregel
”Ondanks dat er voor de gezondheid van heel veel mensen geen betere beslissing gemaakt kon worden, was het een enorme klap dat we zondag om
We horen steeds meer geluiden van horeca ondernemers die als voorzorgsmaatregel hun horecabedrijf sluiten voor de gasten en het personeel, tegen verdere verspreiding van het corona virus.
Nu het coronavirus ook in ons land zijn opmars maakt en beheerst moet worden, zien horecaondernemers dat de coronacrisis grote financiële gevolgen met zich mee brengt. Het aantal annuleringen is gestegen met 48% en het aantal nieuwe reserveringen blijft uit.