Uitgelicht: De Uurwerker en Bistro Bommen Berend


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: De Uurwerker en Bistro Bommen Berend. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze populaire etablissementen te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

De Uurwerker
Iedere dag geopend voor een gezonde bak yoghurt, lunch, een borrel of een pizza uit de houtgestookte oven in het gezellige restaurant, op de Chesterfield loungebanken of op het ruime terras met picknickbanken aan het Uurwerkersplein.
Check hier de Facebook of website van De Uurwerker.

Bistro Bommen Berend
Het begrip Bommen Berend opent iedere dag om 08:00 uur haar deuren voor het verzorgen van ontbijt, lunch of koffie met vorstelijk gebak. Maar voor een heerlijke Kip van het Spit of de bekende Bommen Berend Burger bent u ’s avonds ook welkom bij het diner. Zitplekken genoeg in het sfeervolle restaurant of buiten, op het terras (inclusief rookvrij gedeelte).
Check hier de Facebook of website van Bistro Bommen Berend.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Iedere donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer