Uitgelicht: Ugly Duck en Hemingway’s Cuba


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: Eetcafé Ugly Duck en Hemingway’s Cuba. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze horecazaken te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

Eetcafé Ugly Duck
Sinds 1985 een gezellig bruin eetcafé aan de Zwanestraat in Groningen. Het monumentale pand is van oudsher een statig herenhuis en heeft door de jaren heen vele functies gehad, een hoedenmakerij, een sigarenwinkel, een notariskantoor en nu dus
al meer dan 30 jaar een sfeervol eetcafé. U bent welkom bij Ugly Duck voor een lekkere lunch, een gezellig en gevarieerd diner en koffie / thee met gebak. Verder kunt u er terecht om een spelletje te spelen, een krantje te lezen of om één van de speciale bieren te proeven onder de karakteristieke gele luifel.
Check hier de Facebook of website van Ugly Duck.

Hemingway’s Cuba
De plaats voor tapas en cocktails in heerlijke Cubaanse sferen is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur. De menukaart van Hemingway’s Cuba weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegenkwam. Of u nu lekker een paar tapa’s neemt, heerlijk dineert, cocktails drinkt, salsa wilt dansen of een prachtig feest geeft, Hemingway’s Cuba biedt tal van mogelijkheden om de sfeer van Cuba en het Caribische gebied te proeven. Doe dit binnen in het restaurant, op het sfeervolle terras aan het Gedempt Kattendiep of in het sfeervolle doorgangsstraatje naar de Steeltilstraat.
Check hier de Facebook of website van Hemingway’s Cuba.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Iedere donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer