Tweede editie food & cultuurfestival Lepeltje Lepeltje strijkt neer op het Nieuwe Kerk terrein


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Groningen maakt zich op voor drie dagen Bourgondisch genieten. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juli 2016 zal het terrein rondom de Nieuwe kerk het toneel zijn van hét culturele foodfestival voor jong en oud, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. En het beste nieuws, de toegang is gratis!

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit jaar uit naar maar liefst zeven steden en staat onder andere op het Mysteryland festival.

Eten
Bij Lepeltje Lepeltje draait alles om lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Hier vind je geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens vanuit het gehele land, aangevuld met lokale Groningse smaakmakers.

Cultuur
Geniet van toffe live bands en DJ’s terwijl je lekker op het grootse terras zit met een heerlijk speciaalbiertje of wijntje in de hand. Voor kinderen is er zelfs een speciaal kinderprogramma waarbij voldoende te beleven valt.

Markt
De markt is een plek waar je spullen kan kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk zijn. Je vindt er alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd.

Info & locatie
Festivaltijden: vrijdag 1 juli & zaterdag 2 juli geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur en op zondag 3 juli van 12:00 uur tot 22:00 uur.
Locatie: Lepeltje Lepeltje Food & Cultuurfestival vindt dit jaar plaats op het terrein van De Nieuwe Kerk, gelegen aan de Nieuwe Boteringestraat te Groningen.
Website: Bekijk het volledige programma op deze website.

Foto: Dennis Verduin

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer