fbpx

Groningen maakt zich op voor Big Taste festival

Omcirkel hét weekend van 5,6 en 7 mei in je agenda, want dan is het weer tijd voor het Big Taste Festival in Groningen. De organisatie maakt zich op een derde editie op het Damsterplein in Groningen. Op zoek naar een gezellige sfeer of tussen de optredens door op de Drafbaan in het Stadspark een hapje eten?
Iedereen is van harte welkom! Vier de bevrijding ook op het Big Taste Festival.

Foodtruck

Het Big Taste Festival is een heerlijk foodtruck festival waarbij ALLES draait om eten! 20 foodtrucks verzorgen heerlijke streetfoodgerechten voor jong en oud! Daarbij zijn er ook tal van optredens door diverse bands en DJ’s die zorgen voor de heerlijke muziek. DJ Lowpro, Funky Five, Friends of Soul, DJ Gerben Brouwer, Deys, DJ Nathan, Don’t Feed The Panda en Juan Carlos komt langs met zijn dansschool.

Alle ingrediënten voor lekker eten, drinken, muziek en dansen bij elkaar ! Dat wordt smullen! Wat wil je nog meer? Of je nu zin hebt in een 100% rundvleesburger, Asian grill, Indonesisch, lekker zoete aardappelfrietjes of een heerlijk ijsje je kunt het allemaal proeven op het Big Taste Festival. Alle foodtrucks in Groningen werken met verse ingrediënten en heel veel passie, en dat proef je terug in hun gerechtjes!

Neem vrij (op 5 mei Bevrijdingsdag hoeft dit natuurlijk niet dan ben je al lekker vrij :-), plof neer en geniet van al dit lekkers! Het festival is gratis toegankelijk!

Data & tijd:

– Vrijdag 5 mei 16:00 – 23:00
– Zaterdag 6 mei 13:00 – 23:00
– Zondafg 7 mei 13:00 – 23:00

Locatie: Damsterplein Groningen

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer