fbpx

Ineke de Boer tekent pledge voor het landelijk initiatief ‘Alles is Gezondheid….’

Afgelopen maandag tekende Ineke de Boer, directeur van Café de Sleutel en s’ Amuse Cateraar, een pledge voor het landelijk initiatief Alles is Gezondheid…. (AIG).

“Sinds kort zijn we aangesloten bij het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) en samen met vele andere organisaties zetten we ons actief in voor een gezonder Nederland. We doen dit op verschillende manieren. Zo bieden we onze gasten bijvoorbeeld extra veel groente. Dat betekent dat we de hoeveelheid vlees in een Groninger stoofpot of in een Normandische kipschotel enigszins terugbrengen en de hoeveelheid groenten en vezels daarbij verhogen in de receptuur. Daarnaast serveren we altijd bij elke maaltijd een salade”. Aldus Ineke de Boer.

Hapjes

Daarnaast biedt s’ Amuse gratis gezonde en groenterijke hapjes aan tijdens netwerkbijeenkomsten van Gastvrij050, (een netwerk van (horeca)ondernemers in en rond Groningen) om zo ook andere horecaondernemers te inspireren. Meer informatie over het landelijke initiatief op www.allesisgezondheid.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer