fbpx

Een nieuw bierfestival op de Ossenmarkt

Op 24 en 25 juni vindt op de Ossenmarkt de eerste editie van het International Craft Beer Festival Groningen plaats. Het door Baxbier georganiseerde evenement wil bezoekers onder het genot van live muziek en heerlijk eten kennis laten maken met de mooiste bieren uit heel Europa.

Beer Festival

De historische Ossenmarkt zal daarom komend weekend het decor vormen voor het zonnigste bierfestival van het noorden. Onder andere Brewdog en Tempest uit Schotland, H2ÖL uit Spanje en Stone Brewing uit de Verenigde Staten zijn aanwezig. Ook is er volop aandacht voor lokale bieren en brouwerijen. In totaal zijn er ruim 65 bieren in meer dan 30 verschillende stijlen te proeven. Van Berliner Weisse tot IPA, van Blond tot Imperial Stout, er is voor ieder wat wils.

Naast het proeven zal er ook genoeg te doen zijn, verzekert Jeroen Bax “Er pendelt bijvoorbeeld het hele weekend gratis een sloep van het Heerenhuis heen en weer tussen de Ossenmarkt en onze brouwerij aan het Reitpdiep.” Bax heeft er in ieder geval veel zin in: “We zijn hier al zo lang mee bezig, en nu is het bijna zo ver. We gaan er een prachtig feest vol mooi ontmoetingen en bijzondere bieren van maken, maar laten we het vooral niet al te serieus nemen.”

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Facebook, de website van Baxbier en via Eventbrite, en indien nog beschikbaar ook aan de deur.

International Craft Beer Festival Groningen 2017
Plattegrond International Craft Beer Festival Groningen 2017

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer