fbpx

Benefiet Midsummer Music at the Lake bij De Rietschans

Op zondag 25 juni a.s. organiseert Lionsclub Groningen Zuid het benefiet Midsummer Music at the Lake bij De Rietschans aan het Paterswoldsemeer.

Van 11.00 tot 23.00 uur treden verschillende bands belangeloos op, waaronder Kreisler Trio, Lies Akkerman, Soft Skins Jazzband, Basin Street Big Band, Society Jazz Band en Men in Black. Gedurende de hele dag worden prachtige prijzen verloot. Het personeel van De Rietschans doneert de inhoud van de fooienpot van die dag.

Goede Doelen

De opbrengsten gaan naar twee Goede Doelen, te weten materieel voor watersportvereniging VWDTP voor aangepast zeilen voor minder-validen en het ondersteunen van de Zeeverkennersgroep Bestevaer van waterscouting Groningen Haren.
Lions helpen waar zij kunnen en niet alleen omdat het een van de belangrijkste doelstellingen van de Lionsorganisatie is. Zij doen dat gewoon graag en op allerlei manieren. Iedere Lionsclub organiseert acties en evenementen, om fondsen te werven voor goede doelen, door zelf de handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Lionsclub Groningen Zuid organiseert het Midsummer event voor het eerst en hoopt dat het een jaarlijks terugkerend evenement kan worden. De toegang is gratis.

Zie voor het hele programma de website https://groningenzuid.lions.nl/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer