fbpx

Koken met de Markt 2017 gewonnen door Dennis Brouwer (VIDEO)

Dennis Brouwer van Eetcafé de Stadstuin heeft de 1e editie van Klaar Af Kook, Koken met de Markt 2017 gewonnen.

Zes koks streden in drie rondes afgelopen zaterdag vanaf 11.00 uur ’s morgens tegen elkaar bij Klaar af Kook in Groningen op de Vismarkt. Binnen dertig minuten tijd moesten de koks een gerecht bereiden en presenteren.

De teams moesten binnen dertig minuten boodschappen kopen op de markt en vervolgens binnen dertig minuten de gerechten koken en serveren aan de jury en een bezoekerstafel.

De twee koks met de meeste punten streden in de finale om de felbegeerde titel Beste Kok van de Markt 2017 en een ‘golden ticket’ voor Klaar Af Kook. Deze 2 finalisten waren Dennis Brouwer (Eetcafé de Stadstuin) & Elvis Mesic (Drie Gezusters Groningen) van Klaar af Kook ‘editie Koken met de markt Groningen 2017.

Brouwer won met zijn gerecht geroosterde scholfilet met groene asperge, paksoi en gekonfijte roseval en citroen / gember dressing met gedroogde tomaat.

Winnaar Brouwer ontving een grote beker!

De zes recepten van de deelnemende koks zijn vrijgegeven voor iedereen.

Download gratis recepten

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer