Top Patissier Hidde de Brabander komt naar Groningen


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Als je de hemel wilt proeven, dan moet je de nougat van Hidde eens proberen. De pattiseriegod van Nederland. Heel foodie Nederland zal “Hidde” antwoorden als je vraagt naar de beste nougat van Nederland.

En op 18 april krijg jij in Foodyard Groningen de kans om de kneepjes van het vak te leren van Hidde.

Aanmelden kan vanaf nu, en vol = vol!

Over Dreams of Magnolia
De oprichting van Dreams of Magnolia, in 2010 door Hidde de Brabander, wordt voorafgegaan door een reis die hem voert langs mooie wegen als Landgoed Duin & Kruidberg*, de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs als vertrekpunt.

Anno 2014 kan televisiepresentator van Net 5’s ‘Bake my Day’ daaraan worden toegevoegd en is Hidde de Brabander niet meer weg te denken uit de culinaire wereld.

In Dreams of Magnolia wordt deze jarenlange ervaring dagelijks benut bij het maken van uitzonderlijke, handgemaakte nougat, macarons en een keur aan vele andere patisserie producten.

Geen standaard producten, maar hoogwaardige patisserie. Uniek in zijn soort. In Nederland en ver daarbuiten.

Over Hidde
Hidde de Brabander is de man achter de oprichting van Dreams of Magnolia.

Door zijn brede opleiding in zowel banketbakkerij als in de hoogste gradatie restaurants, heeft hij een unieke mix gecreëerd om de patisserie die Dreams of Magnolia maakt in geheel eigen stijl neer te zetten.

Naast het productieproces en eigen innovatie houd Hidde zich bezig met het productontwikkelingen voor verschillende andere bedrijven en geeft hij les op scholen in Nederland en België.

Eveneens spreekt of demonstreert hij voor (grotere) groepen mensen over zijn patisserie, inspiratie en creativiteit.

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer