fbpx

Nieuw huisbier voor Noorderzon

Noorderzon schenkt de komende jaren bier van Hertog Jan tijdens het festival. Het mooie bier van de Arcense bierbrouwerij wordt in de komende vier jaren het huisbier van Noorderzon (17 – 27 augustus 2017).

Binnen de hernieuwde samenwerking is er ook meer aandacht voor speciaalbier. Zo worden er speciaalbieren van zowel Hertog Jan als andere merken waaronder het Belgische Abdijbier Leffe geschonken.

Bas Beverwijk, Manager National Accounts & Events bij AB InBev: `Er is al zoveel moois om van te genieten op Noorderzon, daar zijn wij met een breed assortiment aan kwaliteitsbieren graag een waardevolle aanvulling op.`

Hertog Jan staat bekend om de kwaliteit van haar bieren. Naast Hertog Jan Pilsener wordt er een breed scala aan speciaalbieren door de Arcense brouwerij gebrouwen. Hertog Jan won vele (inter)nationale prijzen met haar bieren die door een gepassioneerd team van brouwers worden gebrouwen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer