fbpx

Proeven in Groningen afgelast

De organisatie van de tiende editie van Proeven in Groningen was in volle gang. Helaas ontving de organisatie afgelopen week enkele afmeldingen van deelnemers. Daardoor bleven er te weinig restaurants over om het evenement succesvol te kunnen organiseren. Het bestuur voelde zich daarom genoodzaakt om het evenement, hoe spijtig dat ook is, voor dit jaar af te gelasten.

Het bestuur van Stichting Proeven in Groningen kijkt terug op negen succesvolle edities in het eerste weekend van september. De initiatiefnemers van het eerste uur bedachten het evenement, omdat er toen steeds minder activiteiten georganiseerd werden in de stad en er ook geen culinair evenement meer was. Nu is die situatie volledig omgedraaid: het eerste weekend van september staat gelukkig bomvol met activiteiten en ook op culinair vlak zijn er een heleboel leuke initiatieven ontstaan.

Organisatie

Het doet de organisatie goed om te zien dat het goed gaat met de horeca in en rondom Groningen. Het bestuur van Proeven in Groningen bedankt alle deelnemers, leveranciers, sponsoren en vrijwilligers van de laatste negen jaren!

Lees ook Proeven in Groningen 2016

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer