fbpx

Melodica Festival Groningen

Een plek waar iedereen zich thuis voelt en elke keer weer een goede tijd heeft. Dat vat het gevoel van het internationale Melodica Festival wel samen. De vierde editie van de Groningse tak van het festival vindt plaats op 26 mei in Bax Bier Proeflokaal en op 27 en 28 mei in het Grand Theatre.

Melodica is een wereldwijd concept: folk- en songwritermuziek in een intieme setting, waar mensen echt naar de artiest luisteren. Het is zo succesvol gebleken dat het naast in Groningen ook nog in Duitsland, Denemarken, IJsland en Frankrijk georganiseerd wordt.

Artiesten

Naast lokale (Vikings in Tibet, Blue Eskimo) en Nederlandse acts (Black Oak, Sólin) staan er artiesten uit heel Europa op het podium zoals Meadows (Zweden), Lasse Matthiesen (Denemarken) en Peter Piek (Duitsland).

Bij Melodica zijn er geen grote namen of headliners: iedereen kent elkaar of leert elkaar wel kennen, zowel de artiesten als het publiek, dat overigens tot nu toe altijd met een glimlach van oor tot oor weer naar huis is gegaan!

Het festival bestaat bij de gratie van giften, de entree is dan ook pay what you want.

Meer informatie en het volledige programma vind je op www.melodica-groningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer