Ludina Terras favoriet bij Nederlands publiek


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Uit de Misset Horeca Terras Top 100 die in april dit jaar van start is gegaan is een mooi resultaat gekomen voor Groningen wat betreft de Publieksprijs. Het Ludina Terras aan de Turfsingel ging er vandoor met de eerste plaats door middel van 1340 stemmen in de categorie Publieksprijs. De vakjury van de Top 100 plaatste het terras op de 22e plaats en daarmee is het ook de provinciewinnaar.

De winnaar van het de Terras Top 100 is Restaurant Het Hooihuis in Roosendaal. Maar met een overweldigend machtsvertoon wist Het Ludina Terras in Groningen de Terras Top 100 2016 Publieksprijs in de wacht te slepen. Het populaire terras, onderdeel van Café De Toeter, maakte in de laatste dagen van de stemmingsronde een enorme eindspurt en wist de nummer twee met 466 stemmen achter zich te laten, volgens Misset Horeca.

Facebook-stemmen
Alle terrassen die meededen aan de contest om uitgeroepen te worden tot het beste terras van 2016, mochten hun gasten oproepen om op hen te stemmen via Facebook. Veel bedrijven deden dit met originele beloonacties voor de stemmers. Het Ludina Terras kwam zodoende met het idee om een brouwworkshop voor zeven personen te verloten en daarbij 100 flesjes cadeau te doen van dit eigen gebrouwen bier. Mede door deze verloting, maar ook door het blijven vragen of mensen hun stem willen uitbrengen, heeft het Ludina Terras een indrukwekkend aantal stemmen binnen geharkt.

Ludina Terras
Bovenop de Groningse tjalk Ludina, afkomstig uit is winnende terras gesitueerd. Dit terras is het eerste van Groningen dat gelegen is op het water. De gasten worden bediend vanuit het zusterschip genaamd De Rikste uit 1910. In het schip is de Rockin’ Ludina Brewery gevestigd; in de mast groeit Cascade Hop die de brouwers inspireert om diverse bieren te brouwen, van de ‘Barbarossa’ tot de ‘Noah’s Ark’.

Op Het Ludina Terras kunnen de bieren geproefd worden, kunnen gasten lunchen en diverse tapas of bier-en-spijsgerechten proeven. Op de vraag van Misset Horeca wat belangrijke punten zijn op het terras, noemt eigenaar Maik van Heerd de volgende termen: gastvrijheid, etiquette, upselling, het eigen gebrouwen bier, snelle service en het afscheid nemen van de gast.

Groningen
Naast het winnen van de Publieksprijs, heeft de vakjury van de Misset Horeca het Ludina Terras bekroond met de 22e plaats in de Top 100. Met deze plaats in de ranglijst is het terras ook nog provinciewinnaar van Groningen. Groningse collega ’t Feithhuis behaalde plaats 66 en is wat betreft de Publiekprijs op nummer elf beland. Zie hier wat de vakjury noemt over het Ludina Terras en het Feithhuis-terras.

Foto: Facebook Het Ludina Terras

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer