Inschrijving Klaar Af Kook geopend


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Maandag 3 oktober 2016 vindt tijdens de lustrumeditie van Horecabeurs Noord Nederland de derde editie van het succesvolle Klaar Af Kook plaats, de vakwedstrijd van het Noorden. De  authentieke Martinikerk zal wederom plaats bieden voor de spannende wedstrijd waarin professionele (beginnende en gevorderde) chef-koks het tegen elkaar opnemen.

De wedstrijd
Klaar Af Kook bestaat uit drie rondes waarin geselecteerde koks uit met elkaar strijden. Wordt er zowel in de kookronde als de halve finale nog gekookt met een vooraf bekende selectie aan ingrediënten, in de finale zal het volledig aankomen op de vindingrijkheid en creativiteit van de koks tijdens de uitdaging van een Black-Box opdracht.

Er zijn in Noord Nederland veel koks die op hoog niveau koken; de uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste kok van Noord Nederland’ noemen.

Volgens een knock-out systeem zullen de verschillende koks het in de kookrondes tegen elkaar opnemen waarbij er in poules van vier koks tegelijk wordt gekookt. Dit alles onder het toeziend oog van een zeer deskundige vakjury. De beste acht koks van de eerste kookronde gaan door naar de halve finale. Ten slotte, strijden de beste vier koks tegen elkaar in de finale, waarbij de winnaar, naast een prachtige prijs, de felbegeerde deursticker krijgt. Hiermee kan de onderneming aantonen dat de beste kok van Noord Nederland 2016 hier aan het werk is.

Sponsoren
Als hoofdsponsors van het evenement zijn Bidvest DeliXL en Rational Grootkeukentechniek / Bakker Vakkeukens bereid gevonden ingrediënten en keukenapparatuur beschikbaar te stellen. Knives & Tools heeft drie messensets beschikbaar gesteld die de nummer een, twee en drie zullen ontvangen na de wedstrijden.

Aanmelden en meer informatie
Horecabedrijven / koks kunnen zich inschrijven op www.klaarafkook.nl. Indien er veel aanmeldingen worden ontvangen, bestaat de kans dat er voorrondes worden georganiseerd op maandag 5 september 2016.
Verder vindt u alle informatie over de Horecabeurs Noord Nederland 2016 op www.hbnn.nl.

Gerecht Horecabeurs Noord Nederland Klaar af Kook
Foto en hoofdfoto: Fotograafniels.nl

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer