fbpx

For the love of the game

Sinds ruim twee maanden is het uitzicht van de Groningse bioscoop bezoeker veranderd bij het verlaten van de filmzaal. Op de hoek van de Kleine Haddingestraat en het Zuiderdiep is sinds half Juli The Cabin geopend. Drie maanden was het in verbouwing voordat de deuren geopend werden. In die tijd werd het oude café compleet leeg getrokken om op die plek iets unieks op te bouwen.

Bas Belz en Gerry O’Donohue , twee mannen die naar Groningen gekomen zijn voor de liefde, hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke passie, de passie voor gastvrijheid. De twee sloegen in April de handen ineen en het resultaat staat als een blokhut!

Bar

Achter en voor de bar wordt een informele en intieme sfeer gecreëerd. Je wordt betrokken in waar je naar opzoek bent en geadviseerd waar nodig. Het gigantische populieren houten bar blad, gezaagd uit een enkel stuk, nodigt uit tot een Pint Guinness of Gin & Tonic, precies zoals jij het wilt. Een speciaal biertje, met ruime keuze of juist een koffie met (een) goed gesprek. In The Cabin is er voor ieder wat wils en voor elke Groninger een plek om niet te missen!

the-cabin_1

Afbeeldingen: via feestboek
Auteur: Amedé Disbeschl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer