fbpx

De 20.000e biertank geplaatst bij Taveerne Rabenhaupt

Onlangs heeft FIB Industries uit Leeuwarden de 20.000e biertank geplaatst bij Taveerne Rabenhaupt aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Een mijlpaal!

Opvallend is dat het bedrijf toestemming kreeg om dit wapenfeit wereldkundig te maken. FIB produceert al sinds de jaren ’80 voor Heineken, maar doorgaans verbiedt Heineken zijn toeleveranciers om er over te communiceren.

FIB Beersystems is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in biersystemen. Het bierconcept van FIB voldoet aan de zwaarste sanitaire en hygiënische eisen door de integratie van koeltechniek en tankopslag.

Tank

Tanknummer 20.000 is geplaatst op een bijzondere locatie, aangezien Taveerne Rabenhaupt de enige taveerne in Groningen is waar gasten zelf lekker hun biertje kunnen tappen aan tafel. De biertanks zijn achter glas geplaatst zodat ze ook voor gasten goed zichtbaar zijn.

taveerne-rabenhaupt-tanks
De middelste tank is nummer 20.000

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer