fbpx

Dit weekend eerste editie van het Wild Festival

Op zaterdag 23 november wordt er in EM2 het Wild Festival Groningen georganiseerd. Uit heel Europa worden brouwers, wijnboeren en ciderhuizen naar Groningen gehaald om bezoekers kennis te laten maken met hele toffe en bijzondere producten. Spontane vergisting en rijping op eiken vaten staat centraal.

Er zijn al ruim 600 kaarten verkocht voor het festival. Bier-geeks uit heel Europa komen naar Groningen. Kaarten kunnen gekocht worden voor de middag- óf de avondsessie. Middagsessie is van 13.30 tot 17.30. Avondsessie start om 18.30 tot 22.30. Zwaartepunt ligt dus op zaterdag, maar vanaf donderdag worden er al allerlei toffe side-events georganiseerd in de stad. Dit vind je allemaal op de website onder ’t kopje Programma.

Eetgebied

Ook op eetgebied zijn er toffe dingen. Er is een foodcourt met Fermenthings uit Brussel, Wilde Wadoesters uit Lauwersoog, Wilde Slager uut Stad en & Dhane Chocolate.

Organisatie is in handen van Bierselect Groningen & Boilermaker.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer