fbpx

EM2 Good Food take away en drive in geopend

Na het bouwen van een steenoven, sprokkelen van hout, veel testen en heel veel proeven is EM2 Good Food vandaag voor het eerst geopend. EM2 wordt dé nieuwe plek voor het afhalen van verse steenoven pizza’s & maaltijdsalades! Kom met de auto, fiets of gewoon lopend naar het nieuwe fancy afhaalstation op het Suikerunie terrein; uiteraard helemaal veilig en volgens de nieuwe coronaregels.

Regionale producten bij EM2 Good Food
Onder de noemer ‘EM2 Good Food’ vind je in de nieuwe drive in veel regionale producten. De ingrediënten van de pizza’s en salades komen dan ook voornamelijk uit de regio. Andere ingrediënten zijn zoveel mogelijk op biologische basis gekozen. Naast de afhaal pizza’s & salades vind je op de www.em2goodfood.nl webshop ook vele streekproducten. Neem eens een kijkje, want ook deze producten kan je afhalen bij de Take Away.

EM2 steenovenpizza's Horecagroningen.nl

Muziek van Swoolish Garage
Om het geheel muzikaal te omlijsten zal Swoolish Garage het memorabele moment muzikaal omlijsten. En niet onbelangrijk, ze serveren ook nog eens verdomd lekkere koffie!

EM2 streekproducten Horecagroningen.nl

Openingstijden:
Donderdag 16.00 – 22.00 uur
Vrijdag 16.00 – 22.00 uur
Zaterdag 16.00 – 22.00 uur
Zondag 16.00 – 22.00 uur

EM2 drive in Horecagroningen.nl

EM2 Good Food
EM2 Venue
Suikerlaan 6
9743 DA Groningen
Email: goodfood@em2groningen.nl
Telefoon: 0641490210 / 0623919026

(Ben jij een producent of boer uit Groningen, Friesland of Drenthe en wil jij graag je producten aan EM2 Good Food leveren? Super leuk, neem dan contact met ze op voor meer info!)

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer