fbpx

ImpressFest 2017 – 20 juni tot en met 24 juni

ImpressFest is hét jaarlijkse showcase festival voor kunst, theater, media en muziek in Groningen. Al sinds 2011 laten wij u kennismaken met het jonge talent uit de stad, de best-of van onze studenten en de producten die gedurende het jaar  op onze opleidingen worden ontwikkeld. ImpressFest presenteert al dit talent onder één noemer en geeft gedurende vijf dagen ruim baan aan jong talent dat staat te popelen om de wereld van kunst en cultuur te veroveren.

Alle richtingen

Oorspronkelijk is het festival in het leven geroepen als podium voor eindexamenkandidaten om hun eindproducten te presenteren.

Alle disciplines dragen hun steentje bij aan de programmering en de organisatie van het festival.

De techniek, het licht en het geluid worden verzorgd door de opleiding podium-& evenemententechniek. De organisatie ligt in handen van studenten van evenementenorganisatie. Muzikanten, artiesten, filmmakers presenteren geselecteerd werk van locatievoorstelling tot singer-songwriter en van korte film tot 3d-expositie.

Studenten van multimedia geven website, applicatie en pr en promo materiaal vorm alsmede de aankleding van het festival.

Grote productie

Elk jaar wordt tevens een grote voorstelling gemaakt door talentvolle makers uit het Noorden. Dit jaar “There’s no business…” gemaakt door Koos Kregel (Hairspray) en “Fragmenten uit een Mensentuin” onder regie van Taco van Dijk (o.a. De Jongens)

Kaartverkoop

Inmiddels is ImpressFest uitgegroeid tot een aangename, eigenwijze en jonge aanvulling op het reguliere festivalaanbod in de stad. Vijf dagen lang volop theater- en muziekvoorstellingen, films en kunstexposities aan de Verzetsstrijderslaan 2.

Reserveren kan via: reserveren@noorderpoort.nl

Meer informatie & voorstellingen: www.impressfest.nl & op facebook

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer