Categorieën
Café Lunch Ontbijt Restaurant Rondvaart

Meerwold

Welkom bij Meerwold Eten & Drinken
Een splinternieuw interieur, schitterend uitzicht op het Hoornsemeer, heerlijk eten en gezelligheid; dát zijn de ingrediënten van Meerwold Eten & Drinken. Kom kijken, proeven, ruiken en genieten in het restaurant, de bar of in de geweldige ambiance van de private dining voor besloten groepen.

Categorieën
Café Lunch Restaurant Rondvaart

De Rietschans

BELEEF HET AAN HET PATERSWOLDSEMEER!

Bij De Rietschans, gelegen aan de oevers van het Paterswoldsemeer, staat alles in het teken van het goede leven. Al bijna 100 jaar kunnen gasten bij ons eten & drinken en genieten van de rust & ruimte en haar prachtige uitzicht.

Buiten de lunch of diner schenken wij ook een lekker kop koffie, een goed glas wijn en een heerlijke borrelplank.

Naast het restaurant heeft De Rietschans 4 zalen op de eerste verdieping waarvan gedeeltelijk met eigen balkon met een prachtig panoramazicht over het meer. Of het nu om een vergadering, lunch of diner, een huwelijk of een laatste eer van een dierbare gaat, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wij zijn geopend tussen 11:00 – 22:00 uur en de keuken is geopend tussen 12:00 – 20:30 uur.

Categorieën
Café Eetcafé Rondvaart

Eetcafe ’t Zwarte Schaap

Welkom bij eetcafé ’t Zwarte Schaap! Een begrip in Groningen. Direct aan de rand van het centrum met een heerlijk zonnig terras en uitzicht op het diep. Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef. Die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. De gerechten komen uit alle windstreken. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Wijn en spijs horen samen. Daarom heeft ’t Schaap zorg besteed aan haar wijnkaart. Van robuust rood tot sprankelende bubbels. We weten ook welke wijn het lekkerst is bij uw gerecht, zodat wijn én spijs het best tot hun recht komen. En wat we met wijn kunnen, doen we ook met bier. Met zeven bieren op de tap en een ruim assortiment speciaalbieren kunnen ook bierliefhebbers hun hart ophalen.

Borrelen of dineren kan in ’t Zwarte Schaap met z’n tweeën of met een groep vrienden, familie of collega’s. In een kleiner of groter gezelschap. We hebben verschillende kaarten en menu’s, maar er kan ook veel in overleg. Zoals een receptie bijvoorbeeld, of een borrel of feest op onze hooizolder of private dining. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan gewoon even.

Nu ook diners & studenten daghap afhalen!

We zien u graag bij ’t Zwarte Schaap!

Categorieën
Café Catering Club Coffee Shop Eetcafé Evenementen locatie Feestcafé Hotel IJssalon Indoor fun Koffiebar Lunch Museum Ontbijt Outdoor fun Restaurant Rondvaart Snackbar Theater

Abonnement nemen

Neem nu een abonnement bij Horecagroningen.nl de horecawebsite voor Groningen stad & provincie en profiteer mee van onze uitgebreide mogelijkheden zoals: Beheer je eigen bedrijfsprofielpagina 24/7, activeer bezorg-, afhaal-, reserveringsknoppen, plaats gratis vacatures, upload je nieuwste menukaart, profiteer mee van onze regionale marketing en meer. Meer informatie: Abonnement ⬅