Categorieën
Museum

Boerderij Hermans Dijkstra

Boerderij Hermans Dijkstra is een boerderij met een museale functie. Daarnaast kan je er genieten van heerlijke diners van donderdag tot en met zondag. Tevens is het een evenementen, vergader én trouwlocatie.

Categorieën
Museum

GRID Grafisch Museum

GRID Grafisch Museum Groningen, voorheen het Grafisch Museum, is een museum in de Nederlandse stad Groningen, dat gewijd is aan het grafische ambacht en de grafische kunst.

Categorieën
Museum

Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant

Op ambachtelijke wijze wordt in onze mosterdmakerij nog altijd Abraham’s grove Groninger mosterd gemaakt.

Categorieën
Museum

Museum aan de A

Museum aan de A is de opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Museum aan de A is een museum van, voor en over Groningen. Hier werken ze aan de verhalen van Groningen en Groningers.

Categorieën
Café Catering Club Coffee Shop Eetcafé Evenementen locatie Feestcafé Hotel IJssalon Indoor fun Koffiebar Lunch Museum Ontbijt Outdoor fun Restaurant Rondvaart Snackbar Theater

Abonnement nemen

Neem nu een abonnement bij Horecagroningen.nl de horecawebsite voor Groningen stad & provincie en profiteer mee van onze uitgebreide mogelijkheden zoals: Beheer je eigen bedrijfsprofielpagina 24/7, activeer bezorg-, afhaal-, reserveringsknoppen, plaats gratis vacatures, upload je nieuwste menukaart, profiteer mee van onze regionale marketing en meer. Meer informatie: Abonnement ⬅