fbpx

Zaterdag 25 februari vindt de negende Blues Tour Groningen plaats

Bij deze 9e editie wordt in dertien horecagelegenheden door bands/acts opgetreden. De podia liggen op redelijke loopafstand in de binnenstad van Groningen.

Er zijn drie nieuwe locaties opgenomen in BTG 2017 te weten, de Sigaar, Huis de Beurs en Stadscafé Pronk. Tevens is de nieuwe hoofdsponsor Filou, Belgisch speciaalbier. Net als bij de vorige editie rijden de fietstaxi’s van Yvette van en naar de deelnemende locaties.

Optredens

BTG 2017 heeft voor de 9e editie een mix van nieuwe bands/acts en op nadrukkelijk verzoek terugkerende bands/acts.
Zo speelt in café Alto voor de laatste keer bluesgigant Ralph de Jongh, The Juke Joints treden “traditioneel” op bij BTG maar nu in Stadscafé Pronk.Verder in de Uurwerker de swingband The Boogiemaster Company, bij de Kachel gaat Blue Brew op herhaling met puike blues. Buckshot wordt verwend met Captain Morgan Expres. Café Mulder ontvangt The Hoochie met Groninger inbreng, de Sleutel heeft de zeer talentvolle Belgische bluesman Tiny Legs Tim en de Sigaar heeft ook al zo’n talent, namelijk Robert den Hartigh. Huis de Beurs heeft de Bluesdaddies met mooie authentieke blues. In het Martini Hotel de graag geziene band Bucket Heat. The Highway Rhythm & Blues gaan de Keyzer plat spelen, Dock’s Bollocks krijgt de winnaars van de Dutch Blues Award 2015 Guitar Guy & Kid Harpin’ en Rusty Apollo brengt eigenzinnig de blues in de Wolthoorn.

Optredens in het kader van Blues Tour Groningen 2016 beginnen vanaf 21.30 uur en eindigen om 01.00 uur sharp. De toegang is overal gratis.

Meer informatie over de Blues Tour Groningen is te vinden op www.bluestourgroningen.nl

Sponsoren BTG 2017

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer