Voorverkoop Noorderzon en talkshow met Mark Yeoman


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Op maandag 20 juni 2016 om 09.00 uur start de Early Bird voorverkoop van Noorderzon op de website noorderzon.nl. De avond er voor – zondag 19 juni – zal artistiek directeur Mark Yeoman vertellen in een talkshow over het programma van Noorderzon-editie 2016 in het Grand Theatre aan de Grote Markt.

De Early Bird voorverkoop betreft een selectie van zestien voorstellingen uit het hoofdprogramma van het Noorderzon Performing Arts Festival Groningen. Wat kan men verwachten?

‘Sommige makers brengen klassiekers als Tsjechov of Sophocles naar deze tijd, onze tijd. Anderen reflecteren op meer recente gebeurtenissen, zoals de overblijfselen van de Tsjernobyl-ramp of de impact van de oorlog in Syrië. Een Europese choreograaf werkt met Vietnamese dansers, een Spaanse groep werkt met Groningse acteurs, een Portugese theatermaker vecht in een boksring met een dichter en een New Yorkse underground heldin neemt het al haar hele leven (en dus ook bij ons!) op tegen stupiditeit in de wereld.’ Aldus de organisatie van het festival.

‘In het programma van 2016 laat Noorderzon jonge en ervaren stemmen horen van spannende theatermakers uit Japan, Cuba en De Verenigde Staten. Universele verhalen in vele verschillende talen’, meldt de organisatie op haar website. Het concrete overzicht van de eerste zestien voorstellingen is hier te zien.

Verkooptijden
De Early Bird kaartverkoop voor deze voorstellingen start op maandag 20 juni om 09:00 uur en duurt tot en met zondag 26 juni middernacht (00:00 uur) via deze website. De reguliere kaartverkoop voor het gehele programma start op maandag 25 juli.

Mark Yeoman talkshow
Aan de vooravond van de voorverkoop vertelt Mark Yeoman, artistiek directeur van Noorderzon, in een informele talkshow onder leiding van journalist Joost Ramaer over het programma van 2016. Yeoman zal van 15.00 tot 17.00 uur in het Grand Theatre (Grote Markt 35) vertellen over de voorstellingen die hij overal ter wereld heeft gezien en over hoe hij tot zijn keuzes is gekomen. Journalist Ramaer vraagt hem het hemd van het lijf en het publiek is van harte uitgenodigd mee te praten.

Na de talkshow kunnen geïnteresseerden direct  tickets kopen. De toegang is gratis, het is echter wel belangrijk dat belangstellenden reserveren via tickets@noorderzon.nl in verband met het beperkte aantal plaatsen. De talkshow wordt opgenomen en in gedeeltes online gepubliceerd.

Via Noorderzon.nl (foto via Facebook Noorderzon)

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer