fbpx

Vacuumbereiden met Frans van Meeuwen

Het vacuümbereiden staat misschien wel meer dan ooit in de belangstelling in de gastronomie. Het is duidelijk dat veel chefs de voordelen ervan hebben ontdekt en zich verdiepen in de veelzijdige techniek.

Echter zowel op internet als in de literatuur wordt er helaas te weinig gesproken over het grote verschil tussen het a la minute en het in mise en place toepassen van deze techniek. In principe is het de meest toepasbare keukentechniek maar tegelijkertijd ook de minst onderwezen en bekende techniek waarover veel misverstanden en gebrek aan kennis zijn. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Frans over de mogelijkheden en verschillende toepassingen van het vacuümbereiden.

Over Frans van Meeuwen

Hij is uitgever (glossy tijdschrift Passion HI voor Horeca), fotograaf, schrijver maar in hart en nieren blijft hij een chef. Op zijn vierde al in de keuken bij zijn ouders in het bedrijf, haalde zijn master in Gastronomy en was chef van een van de Relais en Chateau van België met maar liefst 14 koks in zijn keuken.

AANMELDEN

Meld je aan voor deze sessie (<– Klik hier)

Maandag 17 oktober
13:00 – 16:00 uur
Groningen

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer