fbpx

Jubileumfeest Noorderpoort 7 oktober Grote Markt

Op vrijdag 7 oktober organiseert Noorderpoort een groot muziekspektakel op de Grote Markt in Groningen. De line-up bestaat onder andere uit Douwe Bob, Mr. Polska en Het Noordpool Orkest.

Jubileumfeest 20 Jaar Noorderpoort

Het muziekspektakel op de Grote Markt maakt onderdeel uit van het jubileumfeest 20 Jaar Noorderpoort. Het ROC wil haar verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan en viert het feest samen met studenten, medewerkers, partners en iedereen in de Stad en de regio.

Noorderpoort heeft het beleid dat iedereen moet kunnen studeren aan één van de vele opleidingen die het ROC rijk is. ‘We bestaan nu twintig jaar en dat betekent dat we ook een feestje kunnen geven voor iedereen, dat iedereen welkom is,’ aldus studente Iris van der Weide.

Om 20:30 begint het feest op de Grote Markt. De organisatie ligt, net als de bouw van het mohawk-podium, in handen van studenten van het ROC. Naast Douwe Bob en Mr. Polska geven ook het Noordpool Orkest en DJ StukTV een show weg. De toegang is gratis.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer