Uitgelicht: Stads- en terrascafé Pronk en Rockin’ Ludina Brewery


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: Stads- en terrascafé Pronk en de Rockin’ Ludina Brewery. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze horecazaken te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

Stads- en terrascafé Pronk
Vanaf 10:00 uur bent u welkom in het historische pand van Stadscafé Pronk voor zowel een drankje, een hapje, lunch of diner. De prachtige ruimte van het restaurant met sfeervolle zitjes blinkt uit met uitzicht op de Vismarkt. Maar ook buiten op het gezellige, verwarmde stadsterras of in de tuinkamer kan men ‘Gronings genieten’. Daarnaast verhuurt Pronk haar zalen boven in het pand voor vergaderingen, cursussen, trainingen of als flexwerkplek.
Lees hier hoe het allemaal begon met Stads- en terrascafé Pronk.
Check hier de Facebook of website van Pronk.

Voice-over: Hans Singelenberg

Rockin’ Ludina Brewery
Op het schip Ludina (tegenover Bier- en Whiskycafé De Toeter) bevindt zich een knusse, kleine brouwerij: Rockin’ Ludina Brewery. Zowel binnen in het ruim van het schip als buiten,  op het terras op het dak de Tjalk zijn gezellige zitplekken gecreëerd waar genoten kan worden van huisgebrouwen bieren van zelf geoogste hop en bijpassende biertapas.
Check hier de Facebook of website van Rockin’ Ludina Brewery.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Iedere donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer