Uitgelicht: Louis XV / El Txoko en Ribhouse Bronco


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: Louis XV, El Txoko en Ribhouse Bronco. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze horecazaken te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

Louis XV en El Txoko
Bij deze Franse getinte eet- en drinkgelegenheid met grootstedelijke allure, onderverdeeld in een restaurant, een wijnbar en een lounge, draait alles om Bourgondisch genieten. Op een toegankelijke en bovenal betaalbare manier maakt u kennis met exclusieve, vaak uitzonderlijke, kwaliteitswijnen. Met aan de basis een ingenieus wijnserveersysteem. Ook verhuurt Louis XV verschillende zalen voor uw eigen feesten en partijen met bijzondere service. Louis XV is zondag tot en met donderdag vanaf 17:00 uur geopend en vrijdag en zaterdag vanaf 16:00 uur.
Check hier de Facebook of website van Louis XV.

El Txoko is het Spaanse specialiteitenrestaurant in Groningen. Van heerlijk lunchen tot en met verschillende arrangementen of van zondag tot en met donderdag onbeperkt tapas eten. Bij El Txoko kunt u iedere dag vanaf 12:00 uur (zondag vanaf 16:00 uur) genieten van de Spaanse keuken is het restaurant met zowel hoge als lage zitjes of in de fraaie binnentuin.
Check hier de Facebook of website van El Txoko.

 

Ribhouse Bronco
Het Amerikaans getinte restaurant in het centrum, aan de Grote Markt, van Groningen. Zoals de naam misschien doet vermoeden zijn de specialiteiten spare ribs (onbeperkt) en steaks van de grill. Maar u bent natuurlijk ook welkom als u daar niet van houdt; bij Ribhouse Bronco kunt u ook terecht voor de heerlijkste vis en vegetarische gerechten. Kom binnen genieten in het prachtige gewelf of eet gezellig op het terras op de Grote Markt met zicht op de Martinitoren. Bronco heeft plaats voor groepen tot 85 personen.
Check hier de Facebook of website van Ribhouse Bronco.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Iedere donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer