fbpx

Uitgelicht: Imono en Land van Kokanje

Deze week te zien in ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’: Asian Bar & Restaurant Imono en Restaurant Land van Kokanje. Afgelopen donderdag waren de video’s van deze Groningse horeca te zien op OOGTV tijdens de reclameblokken.

Asian Bar & Restaurant Imono
Na een flinke verbouwing en uitbreiding is het beste Sushirestaurant van Groningen (winnaar Beste Sushi van Groningen 2015) afgelopen zomer, is het weer heerlijk vertoeven bij Imono in de Gelkingestraat.

Het “All You Can Eat” concept is populair en het restaurant onderscheidt zichzelf met een grote variatie aan verse, Aziatische gerechten. Hiervan kunt u 2,5 uur lang van genieten voor een vaste prijs. Daarnaast is er goed nieuws voor de bierliefhebbers. Imono serveert namelijk het prominente Swinkels bier van de tap!

Hierbij nodigt Asian Bar & Restaurant Imono u uit voor een avond Aziatisch genieten in hartje Groningen!

Dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 16.00 uur. Ook kunt u tijdens de kerst en op nieuwjaarsdag terecht bij Imono!

Check hier de Facebook of website van Imono.

Grand Café Restaurant Land van Kokanje
“Het Land van Kokanje is een Middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat wij hier runnen. Een Luilekkerland.”

Hier kunt u terecht voor lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie met huisgemaakt gebak. Land van Kokanje biedt ruimte voor allerlei bijeenkomsten. Er zijn twee zalen beschikbaar die te boeken zijn voor groepen: de klassieke bovenzaal en de bar ‘Bubbels’ die zich aan de achterzijde bevindt.

Deze verrassende combinatie van restaurant en champagnebar vindt u op een steenworp afstand van de Grote markt en het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand.

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom vanaf 11.00 uur aan de Boteringestraat.

Check hier de Facebook of website van Land van Kokanje.

Sfeer in Stad: Rondje Groningen
Groningen, de meest bruisende horecastad van Nederland!

Op donderdagavond worden de kijkers van OOGTV geïnspireerd voor uitgaansplannen in het weekend. In de reclameblokken zullen ieder halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt. De vrijdag daarop zal de video gepromoot worden bij de lezers van Horecagroningen.nl. De productie van het beeldmateriaal en de montage worden verzorgd door RECmedia.

Een korte, krachtige promotievideo, compleet naar eigen invulling van de horecaondernemer en vervolgens ook volledig in eigen bezit voor promotiekanalen naar keuze. Dat alles voor een scherpe prijs.

De opnames van de nieuwe reeks ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’ gaan in het voorjaar van 2017 weer van start.

Interesse of meer weten?
Lees hier verder of neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer