fbpx

Euro Kartracing en Bowling Groningen overgenomen

Per december 2016 heeft een groep regionale ondernemers Euro Kartracing & Bowling Groningen overgenomen, gelegen naast sportcentrum KardingeMet de verkoop is de voortzetting van het bedrijf gegarandeerd. Het bedrijf zal dezelfde koers blijven varen als voorheen en wordt voortgezet met het huidige team van werknemers.

In 1996 werd Euro Kartracing opgericht en in 2016 is daar het bowlingcentrum aan toegevoegd. Na het onverwachts overlijden van de voormalig eigenaresse afgelopen voorjaar, werden het management & de bedrijfsvoering tijdelijk overgenomen door familieleden. Door de verkoop aan een groep regionale ondernemers is de toekomst van het bedrijf nu zeker gesteld.

Karten

Consortium van regionale ondernemers

Het consortium achter de overname wordt aangevoerd door ondernemers; Gerben de Groot, Patrick Doornbos, Bert Lokken (Vastgoed Groningen) en Jan-Michiel van der Gang. Zij zien in Euro Kartracing & Bowling Groningen een prachtige kans. De Groot: “Euro Kartracing & Bowling Groningen is in Noord-Nederland een begrip op het gebied van karten en bowlen. Samen met het huidige team dragen we graag ons steentje bij om het succes van het centrum voort te zetten”.

Bowlen

Max Verstappen

Het team van Euro Kartracing & Bowling Groningen wil het centrum in de toekomst verder uitbouwen. Ook de bedrijvencompetitie wordt wellicht in ere hersteld. Volgens de ondernemers is hier veel vraag naar, mede doordat Max Verstappen zo goed presteert in de Formule 1. Het bowlingcentrum wordt in de uitbreidingsplannen niet vergeten. Het centrum wordt mogelijk verder uitgebreid en er zal meer aandacht komen voor thema- en clubavonden.

Kartbaan

Euro Kartracing & Bowling Groningen zijn beide kerstdagen geopend van 13:00 tot 23:00 uur, meer info: https://www.kartbaangroningen.nl/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer