fbpx

Derde editie van Cats like to rumble in EM2

Op zaterdag 24 maart zal bij venue EM2 de derde editie van het fameuze Rockabilly festival “Cats like to rumble” worden gehouden.

Op 24 maart gaat de EM2 terug naar de roerige jaren ’50 en ’60 met het Rockabilly festival: “Cats like to rumble.” De eerdere edities van dit fantastisch rock ’n roll feest waren een groot succes en ook voor deze editie is er een top programmering.

Optredens

Zo zullen o.a. The Blacktop Rockets (USA) spelen. Deze band komt speciaal overgevlogen uit Amerika en weet al twee decennia klassieke rockabilly en Amerikaanse rock ‘n roll met veel stijl en charisma te brengen. Ze belichamen het vuur van de originele rootsmuziek en zodra ze op het podium staan zullen de heupen schudden en de voeten stampen.

Ook The Greendogs zijn van de partij en zullen met hun swingnummers het publiek in vuur en vlam weten te zetten. Daarnaast zijn er nog The Escalates. Dit rockin’ trio zal er persoonlijk zorg voor dragen dat de dansvonken in het rond zullen springen tijdens deze editie van Cats like to Rumble.

Verder zullen DJ Boppin Cooter Brown, Kapper Bauke, King Vintage en andere standhouders act de préséance geven tijdens deze feestelijke klassieker.

Deur open vanaf 16:00 uur

20.00 uur Greendogs
22.00 uur The Blacktop Rockets
00.00 uur The Escalates

Entree

€ 11  VVK via site
Aan de deur: 15 euro
Kinderen onder de 10 jaar gratis
10 t/m 17 jaar: € 5,-.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer