fbpx

Snackbar van de toekomst en Brasserie de Kastanjehoeve hebben de handen ineen geslagen

Vanaf vrijdag 1 mei gaan we op de parkeerplaats van de Kastanjehoeve mooie, duurzame, gezonde en verantwoorde snacks en dranken verkopen. Eigenaar Jeroen Penninga van de Kastanjehoeve was onlangs al begonnen met afhaalmenu’s in de weekenden.

“We willen leven in de brouwerij”, zegt Penninga. “We missen onze gasten. Het gaat goed met de afhaalmenu’s, maar dat doen we alleen in de weekends. Ik wil meer, ik wil graag zeven dagen van de week reuring. Zo kwam ik op het idee om een snackwagen te huren. Ik raakte in gesprek met Marco Agema, voorheen Friet van Piet. Die heeft een concept bedacht voor de Snackbar van de Toekomst: duurzaam, fairtrade, gezonder eten. Ik zal niet zo ver gaan als hij, maar we zullen het wél heel anders aanpakken, dan de gemiddelde snackbar, verteld hij aan de harende krant

Elke dag van de week

Ze zijn dagelijks geopend van 15:00 uur tot 20:00 uur en telefonisch (050-4061281) bereiken om te bestellen. De Kastanjehoeve werkt samen met verschillende bedrijven uit de regio. ABZ Anloo voor de huisgemaakte burgers en kroketten van Gronings weiderund, de verse frieten komen van boer Menko van Zwol uit Spijk en onze broodjes komen van meester Boulanger Wilfred Haafs uit Haren!
Daarnaast loopt het 3 gangen afhaal diner ook gewoon door op vrijdag, zaterdag en zondag.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer