fbpx

Nieuw dinercafé Plezant maakt zich op voor de opening in een bijzondere tijd

Eigenaresse Anne Steenbergen, partner Benjamin Kappers en het team zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen van hun nieuw te openen dinercafé Plezant. Zodra de Corona maatregelen voor de horeca het toelaten zal Plezant haar deuren openen in de Professorenbuurt in Groningen stad.

”We geloven enorm in deze locatie en de prachtige buurt waarin we zitten, zelfs in deze tijd van de corona pandemie weten we zeker dat we een geweldige toekomst tegemoet gaan” aldus eigenaresse Anne Steenbergen.

Dinercafé Plezant

Dinercafé Plezant wordt, zoals de naam al doet vermoeden, informeel, prettig en plezierig. In een huiselijke omgeving met veel natuurlijke elementen en met een geweldig terras voor de deur, kan de gast terecht voor een goed glas wijn, een lekker biertje en een etentje met het hele gezin of om gewoon lekker samen te zijn. Van aantrekkelijk geprijsde hoofdgerechten tot een meergangen diner ”van de chef”, Plezant is er voor iedereen, toegankelijkheid staat voorop!

Welkom bij Plezant Horecagroningen.nl

Volop genieten in de Professorenbuurt

In de gemêleerde en actieve professorenbuurt is behoefte aan een gezellige locatie voor een hapje en een drankje. Plezant speelt daarop in met de volgende gedachtegang: Plezant: jouw thuis, buitenshuis. Gevestigd aan het Diephuisplein, centraal gelegen en met een groen park voor de deur, zal Plezant een geweldige ontmoetingsplek worden en toegevoegde waarde hebben voor de buurt, Een dinercafé met allure welke zeker de moeite waard wordt om even voor om te fietsen!

Verbouwen bij Plezant Horecagroningen.nl

Je vindt dinercafé Plezant in de Diephuisstraat nr 6, 9714 GW Groningen. Meer info: www.plezantgroningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer