fbpx

Steun Voor de Horeca

De horecasector is een van de zwaarst getroffen sectoren door de corona-crisis en structurele steun voor de sector uit Den Haag blijft uit terwijl de regels steeds strenger worden.

Veel horeca-ondernemers komen door deze omstandigheden in de problemen en het is tijd om hier vanuit Groningen in actie voor te komen! Vanuit de Nachtraad Groningen is hiervoor het pamflet “Steun voor de Horeca” opgesteld.

Dit document heeft als doel om zoveel mogelijk handtekeningen van horeca-ondernemers te verzamelen en dit gezamenlijk met steun van de lokale politiek naar de beleidsbepalers in Den Haag te brengen.

In de rest van het land worden vergelijkbare pamfletten met horeca-ondernemers op eenzelfde wijze door nachtburgemeesters gelanceerd met als doel breedgedragen steun voor de sector te genereren met Groningen dat hierin het voortouw neemt!

Mocht je ook een horecaondernemer zijn die het pamflet wil ondertekenen, klik dan op de onderstaande link zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

nachtraad

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer