fbpx

Start jij je carrière als horeca trainee?

KEUKEN ÉN BEDIENING

Op zoek naar een frisse start met een goede baan? Dan is dit jouw moment! Werk in Zicht heeft samen met De Drie Gezusters, Martini Hotel Group en Noorderpoort een horeca traineeship ontwikkeld voor de keuken én de bediening, waarbij alles draait om jouw werkgeluk.

Wat is een horeca trainee precies?

• 5 oktober start jouw traineeship bij je favoriete leer- en werkbedrijf
• Na 2 weken oriëntatie mag jij zelf kiezen voor de keuken of voor de bediening
• Na 12 weken een baan als bedieningsmedewerker of keukenmedewerker
• Je start je traineeship met 12 uur per week
en bouwt op naar 32-38 uur
• Je traineeship is de perfecte basis voor je carrière in de horeca
• Je opleiding wordt betaald en je uitkering loopt gewoon door tot aan je contract.

Geen opleiding of ervaring?

Het mooie is dat je huidige werkervaring en achtergrond er niet toe doen. Tijdens de meet & greet telt wie jij bent en wat jij wilt met jouw toekomst. Maak jij gasten graag gelukkig en ben je een doorpakker? Of heb jij een passie voor lekker eten? Meld je meteen aan via de website!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer