fbpx

Spanish Inquizition wint voor de derde keer kennisquiz

Zaterdag 4 februari heeft team ‘Spanish Inquiztion’ voor de derde keer op rij de titel ‘Beste Quiz Team van 2017’ binnen gesleept. Het team streed tegen 90 nationale en internationale teams tijdens de achtste editie van de Open Nederlandse Quiz Contest in de Martinikerk.

De avond begon met een heerlijk 3-gangendiner waarvoor teams zich van te voren konden aanmelden. Het diner, voorafgaand aan de quiz, werd dit jaar voor het eerst georganiseerd en was een groot succes. Maar liefst 50 deelnemers genoten van een voortreffelijke maaltijd in het schip van de kerk.

Vanaf 19.00 uur barstte de strijd los. In de sfeervolle Martinikerk werden diverse rondes voorgelegd door onze quizmaster. De quiz bestond net als voorgaande edities uit negen spannende rondes. In totaal waren er twee fotorondes, twee muziekrondes en vijf rondes met algemene kennisvragen.

Spanish Inquiztion won naast de felbegeerde titel ook een verzorgd weekend Antwerpen met een brouwerij bezoek.

Fifty-Fifty ronde-Open Nederlandse Quiz Contest 2017

De tweede prijs ging dit jaar naar team ‘Dr. Bobby’ en de welverdiende derde prijs naar ‘Blue Toes’. Daarnaast was er een speciale studentenprijs. ‘De Feestkoeriers’ mogen zich een jaar lang het ‘Beste Studenten Quiz Team van 2017’ noemen. Dit jaar won Wessel Strijkstra van team ‘De Kennisfabriek’ de individuele ‘Fifty-Fifty ronde’. Hiermee mag Wessel Strijkstra zich de slimste persoon van deze achtste editie noemen.

2018

Volgend jaar hebben de quizteams de kans om revanche te nemen! De negende editie van de Open Nederlandse Quiz Contest wordt dan op 3 februari 2018 georganiseerd in de Martinikerk.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer