fbpx

Rebel Rebel Hostel opent met een feestelijke week

De ondernemers Anika en Anna rondden in mei 2016 de crowdfunding campagne voor hun hostel-project succesvol af en zijn daarna fulltime aan het bouwen geslagen. Na maandenlang timmeren, zagen, verven en inrichten is het hostel eindelijk klaar om gasten te verwelkomen.

Om iedereen kennis te laten maken met het hostel op het voormalige Suikerunie terrein in Groningen organiseren de rebels van 11 t/m 18 februari een feestelijke week.

Het is zover, Rebel Rebel Hostel is geopend! De kamers zijn vanaf nu te boeken via de website.

De openingsweek is een weergave van alles wat het hostel vertegenwoordigt. Op zaterdag de 11e is de aftrap met ‘Rebel against Skincancer’ een bewustwordings-festival in samenwerking met Stichting Spot The Dot. Een van de speerpunten van het hostel is het organiseren van activiteiten voor haar gasten en dat uit zich deze week in een aantal evenementen zoals: DIY Dinsdag, cassettelampjes maken op Valentijnsdag; Get Flexible, een yogadag; Rebel Sessions, bandjes in onze huiskamer i.s.m. DATmag. Als afsluiter is er zaterdag de 18e een groot openingsfeest met muziek, een kampvuur, gezelligheid en voor de logés een anti-katerontbijt.

Iedereen is uitgenodigd voor de openingsweek en de rebels hopen dan ook dat zowel investeerders als familie, vrienden, Groningers en andere geïnteresseerden een kijkje komen nemen.

Facebook Rebel Rebel Hostel

☆ KOM LANGS & BLIJMAKERS ☆ VLOG #7

☆ NIEUWS NIEUWS NIEUWS ☆ ★ Hierbij vlog #7!★ Vanaf vandaag zijn we officieel open en er kan geboekt worden (goo.gl/NmqPu8)★ Om onze opening te vieren hebben we een paar gezellige activiteiten gepland, check ze hier: https://goo.gl/23bYBa

Geplaatst door Rebel Rebel op woensdag 1 februari 2017

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer